در نشست هیئت تحریریه نشریه تفسیر تطبیقی با معاون پژوهشی دانشگاه قم مطرح شد؛
حمایت ویژه از نشریات علمی-پژوهشی جدید دانشگاه
در ادامه محمدرضا شجاعی مدیر نشریات دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد نشریه تفسیر تطبیقی پرداخت و یادآور شد: نشریه فعالیت خود را از پاییز 1394 آغاز کرد و تاکنون 1065 مقاله دریافت کرده است که 144 مقاله پذیرش گرفتهاند و با رد 820 عنوان مقاله ارسالی نرخ رد مقالهها در این نشریه ۸۶ درصد است؛ و این امر حاکی از آن است که مقالههای بسیار کیفی به این نشریه راه مییابند. بخاطر این دقت نظر در انتخاب مقالهها نشریه توانسته در سال ۱۳۹۸ رتبه A و در سال ۱۳۹۹ رتبه B را کسب کند.
مدیر داخلی نشریه افزود: نشریه فقط در بخش جلب همکاری انجمنهای علمی و نمایه نشدن در نمایههای بینالمللی امتیاز از دست داده بود. همچنین لازم به ذکر است مدت زمان انتشار مقاله بعد از پذیرش در نشریه 12ماه است.
در ادامه جلسه اعضای هیات تحریریه به بیان دیدگاههای خود در ارتقای جایگاه نشریه پرداختند، و مقرر شد مقالات در دو مرحله؛ "یکی هنگام دریافت مقاله جهت اخذ نشر مشورتی و دیگری بعد از پذیرش جهت تعیین تکلیف مقالههای آماده انتشار" برای اعضای هیات تحریریه ارسال شود و اعضا ظرف ده روز پاسخ نهایی را اعلام کنند، همچنین مقرر شد ازبهار تا تابستان 1401 در هر شماره 16 مقاله منتشر شود.
همچنین اعضا خواستار این بودند که زمان انتشار نشریه از دو فصلنامه به فصلنامه تغییر یابد و جلسات اعضای هیات تحریریه مرتب برگزار شود.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر فراهانی، معاون محترم پژوهشی دانشگاه ضمن تشکر از اهتمام عوامل اجرایی مجله اعم از اعضای هیات تحریریه، مدیر مسئول، سردبیر، مدیر داخلی و سایر عوامل عنوان کرد: اعضای هیات ریسه دانشگاه نسبت به نشریات دانشگاه و جایگاه والای آنها اهتمام خاصی دارند و مقرر شد در راستای حمایت از نشریات تازه تاسیس دانشگاه چنانچه از اعضای هیات علمی دانشگاه مقالهای در این نشریات چاپ کنند مقالههای آنها در مراحل ارتقاء و ترفیع سالیانه هم امتیاز با مقالههای سایر نشریات معتبر در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: همچنین برای این که این نشریات بتوانند مشارکت سایر نویسندگان را جلب کنند از سوی دانشگاه تا سه شماره به هر شماره مبلغ 100 میلیون ریال اختصاص میابد.