رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی:
سیاست کلان نظام مشارکت همه تفکرات در چارچوب قانون اساسی است
نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما مدعی نیستیم که در همه جهات بدون نقص هستیم اما این را بدانید سیاست کلان نظام مشارکت همه تفکرات در چارچوب قانون اساسی است و در بحث تجمعات قانونی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است تا مردم اعتراضات خود را در چارچوب قانون اساسی بیان کنند.
وی افزود: در مجلس شورای اسلامی درباره بحث حقوق بشر دو جنبه مورد تاکید است، اول تعامل با مجامع بینالمللی که گزارشهای متعددی به نهادهای ذیربط داده شده است و همچنین تعاملات گستردهای نیز در دیدار با مسئولان حقوق بشری سازمان ملل صورت گرفته است.
الهیان اضافه کرد: جنبه بعدی حقوق عامه است و بررسی کاستیهایی که ممکن است در حق مردم روا شده باشد. که در این زمینه نیز طرحها و لوایحی از سوی مجلس شورای اسلامی مطرح شده است.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیاستهای مغرضانه شورای حقوق بشر سازمان ملل تصریح کرد: در حوادث اخیر حدود ۲۶ گزارش از جانب ایران ارائه شده است اما در گزارش شورای حقوق بشر سازمان ملل حتی یک کلمه به آن اشاره نشده که نشانگر این است که این سازمانها ابزار دست قدرتها شدهاند به گونهای که آنها فقط صرفاً به گزارشات یکطرفه علیه جمهوری اسلامی ایران اکتفاء میکنند.
رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت بی طرفی نهادهای بین المللی تاکید کرد و گفت: مشارکت ایران در سازمانهای حقوق بشری بینالمللی زیاد است اما کم کاریهای صورت گرفته در بخش رسانهای این موضوع را کم رنگ نشان میدهد.
وی با اشاره به تناقضات رفتاری نهادهای بینالمللی مدعی حقوق بشر افزود: تا به حال ۶۰۰ بیمار تالاسمی و تعدادی از بیماران پروانهای بر اثر تحریمهای ظالمانه فوت کردهاند اما دریغ از یک موضعگیری از سوی نهادهای مدعی حمایت از حقوق بشر.
الهیان تصریح کرد: در بحث فوت مرحومه مهسا امینی در همان روزهای اول کمیتههای مختلف از سوی نهادهای گوناگون برای بررسی ابعاد این حادثه ایجاد شد و از آنجایی که در کشور عزم و اراده برای روشن شدن ابعاد موضوع وجود دارد لزومی برای تشکیل کمیته حقیقتیاب بینالمللی وجود ندارد.
نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این یک کمیته حقیقتیاب نیست بلکه کمیته مستندسازی دروغ هاست به صورتی که کاملاً یک جانبه عمل کرده و به مستندات غیر واقعی استدلال می کند.
وی افزود: بخش عمدهای از گردانندگان و بازداشتشدگان اغتشاشات از گروههای تروریستی بودند و همچنین هزاران سلاح قاچاق در این مدت وارد کشور شد و متاسفانه هفت هزار نیروی امنیتی و انتظامی مجروح و ۶۰ نفر از مدافعان امنیت نیز به شهادت رسیدند.
الهیان افزود: طبق گزارشات نهادهای امنیتی، حدود ۵۰ کشور میز ایران را تشکیل دادهاند و برخی از جلسات گروه های معاند نیز در اقلیم کردستان عراق تشکیل شده است.
رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس اضافه کرد: تبلیغات مسموم علیه ایران به گونهای است که خیلی از واقعیتها از وضعیت بانوان در ایران به گوش جهانیان نرسیده است در حالی که ۷۰ درصد از کادر سلامت و حدود ۳۴ درصد از اعضای هیات علمی کشور از بانوان هستند.
وی تاکید کرد: ما مدعی نیستیم که در همه جهات بدون نقص هستیم اما این را بدانید سیاست کلان نظام مشارکت همه تفکرات در چارچوب قانون اساسی است و در بحث تجمعات قانونی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است تا مردم اعتراضات خود را در چارچوب قانون اساسی بیان کنند.