• 1401/06/21 - 14:00
  • - تعداد بازدید : 108
  • - تعداد بازدیدکننده : 108

گزارشی از فعالیت‌های انجام گرفته در بخش‌های مختلف اداری دانشگاه قم

مدیر امور اداری دانشگاه قم برخی اقدامات انجام گرفته در بخش‌های مختلف اداری دانشگاه را برشمرد.

​​روح الله محمدی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه قم عنوان کرد: بخش اداره امور تعاون و رفاه کارکنان دانشگاه قم، در راستای اقدامات رفاهی خود، در سال ۱۴۰۱، فعالیت هایی همچون فراهم کردن سفر زیارتی مشهد مقدس، هماهنگی با مراکز اقامتی در شهرهای گوناگون با هزینه خود افراد، خریدهای اقساطی از برخی فروشگاه ها، اعطا هدیه به بانوان همزمان با روز میلاد حضرت زهرا(س) و رور زن و همچنین برگزاری جشن غدیر کارکنان در دهکده مجلل را انجام داده است.

 

وی با اشاره به اقدامات اداره کارگزینی دانشگاه قم افزود: انجام فرایند مصاحبه و جذب نیروهای جدید در آزمون استخدامی، ارتقا رتبه کارمندان و تبدیل وضعیت کارکنان به رسمی و پیمانی از فعالیت‌های حوزه کارگزینی دانشگاه بوده است.

 

محمدی بیان کرد: در اداره امور عمومی دانشگاه قم نیز، توسعه فضای سبز در محوطه سازمان مرکزی، تعمیر موتورخانه‌ها، پیگیری رفع مشکلات خوابگاه و ساخت درب سرای ریحانه از جمله فعالیت‌های انجام شده‌ای است که می توان به آن اشاره کرد.

 

مدیر امور اداری دانشگاه قم ادامه داد: بررسی صورت وضعیت پیمانکاران مرتبط با اداره عمومی، برنامه ریزی و انجام فرایند برگزاری مناقصات مختلف دانشگاه و آماده‌سازی مستندات و متن قراردادهای مربوط به اداره امور عمومی جهت انجام مناقصه نیز افزون بر فعالیت‌های این اداره است که پیش از این اشاره شد.

 

محمدی در خصوص فعالیت‌های انجام گرفته در حوزه تاسیسات مکانیکی در دانشگاه قم نیز عنوان کرد: تعمیر اساسی و راه‌اندازی یک دستگاه چیلر تراکمی در ساختمان شهید بهشتی(ره)، تعویض بخشی از کویل‌های گرمایشی خوابگاه معصومیه(س)، هوشمندسازی، نصب و راه اندازی کمپرسوهای چیلر شماره یک سازمان مرکزی، تعویض، نصب و راه اندازی چهار دستگاه منبع آبگرم کویل دار در خوابگاه‌های ۱ و ۲ نیز از جمله اقداماتی است که انجام شده است.

وی اضافه کرد: در این راستا می توان به تهیه و تعویض بخشی از کویل‌های گرمایشی بلوک ۱۶، اجرای کامل تاسیسات مکانیکی خانه فرهنگ و قرآن، اجرای تاسیسات مکانیکی آزمایشگاه‌های جدید واقع در کتابخانه مرکزی و پیگیری و نظارت بازسازی تاسیسات رستوران مرکزی دانشگاه نیز اشاره کرد.

 

مدیر امور اداری دانشگاه قم بیان کرد: کابل کشی فیبرنوری به متراژ ۱ هزار و ۲۰۰ متر از ساختمان سازمان مرکزی تا بلوک ۱۵، طراحی و نظارت خانه فرهنگ و مرکز رشد، نظارت بر تاسیسات الکتریکی دانشگاه و آسانسورها، طراحی و نصب سیستم های سرمایش تالار شیخ مفید و آزمایشگاه های کتابخانه نیز در بخش فعالیت های انجام شده از سوی تاسیسات برق دانشگاه جای می گیرد.

 

محمدی تکمیل فاز ۲ برنامه اینترنت دانشگاه و ارائه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، را از جمله کارهای انجام شده در راستای توسعه اینترنت دانشگاه بیان کرد و گفت: برطرف کردن مشکلات برنامه اینترنت جهت راه اندازی در تاسیسات دانشگاه و رفع باگ‌های موجود، راه اندازی برنامه اینترنت جدید در تاسیسات دانشگاه و کنار گذاشتن برنامه اینترنت قبلی در کسری آموزش برنامه به نیروهای تاسیسات نیز در همین راستا، انجام شده است.

 

وی در رابطه با امور نقلیه و فعالیت های آن، تصریح کرد: تخریب و کندکاری بنایی به دستور ابنیه به مدت ۹ ماه، جابجایی ۶ هزار دانشجو در زمان شروع ترم نیز اموری است که این حوزه به عهده گرفته است.

 

مدیر اداری دانشگاه قم به فعالیت های بخش ابنیه این دانشگاه نیز اشاره کرده و توضیح داد: ایزوگام بیش از ۳ هزار متر مربع از پشت بام دانشگاه، اصلاح پیاده رو قبل از پست گاز تا ورودی خوابگاه فاطمیه(س)، نصب پایه و فنس باقیمانده سرای ریحانه، اصلاح آزمایشگاه های کتابخانه، لوله های آب باران ساختمان شهید بهشتی(ره)، ساخت  و نصب بیش از ۱۰۰ حفاظ ویدئو پروژکتور و همچنین ساخت پایه و نصب چراغ های راهنمایی و رانندگی نیز در بخش ابنیه انجام گرفته است.

 

ثبت فاکتورهای کارپردازی و تنخواه‌گردان‌های دانشگاه، ارسال اجناس مورد نیاز و تکمیل انبار واحد خواهران، تحویل اجناس اسقاطی های انبار کتابخانه، ثبت حدود یک هزار عدد کالا در سیستم انبار مرکزی و همکاری با اداره های مالی و اموال در ارتباط با کالاهای اموالی، فاکتور و قبوض انبار نیز در بخش انبار دانشگاه قم انجام گرفته است.

 

وی در خصوص اقدامات بخش فضای سبز دانشگاه قم نیز خاطرنشان کرد: آماده سازی، طرح کشت و پیگیری خرید، کاشت باغچه ها و رفیوژهای حیاط مرکزی به وسعت ۲ و نیم هکتار، آماده سازی اولیه جهت کاشت درختان مثمر در حیاط مرکزی به وسعت ۶ هکتار، آماده سازی مستمر خزانه و کاشت نشا و تولید و تامین کلیه گل‌های فصلی دانشگاه و کاشت آن در قطعات و باغچه ها، تغذیه متفاوت هر گیاه نسبت به نیازهای گیاه برای فصل رشد، از نمونه فعالیت های این بخش است.

 

وی در پایان یادآور شد: مقابله با تنش‌ها و افزایش کیفیت محصولات، آبیاری کلیه گیاهان فضای سبز با توجه به نیاز آبی با سیستم آبیاری قطره ای و تامین آب لازم از تصفیه خانه شهری دانشگاه، احداث باغ گیاهان دارویی و کاشت انواع گیاهان دارویی در آن مانند آویشن،چای ترش و نعنا، عملیات فرآکری محصولات از قبیل برداشت گل محمدی و تولید گلاب، تهیه گل و غنچه خشک، برداشت انار از باغات انار دانشگاه، برداشت زیتون از باغ زیتون و تهیه روغن و سرانجام تولید خاک برگ، قلمه زنی و تکثیر گل های آپارتمانی جهت فروش را نیز می توان به اقدامات انجام شده در بخش فضای سبز دانشگاه اضافه کرد.

  • گروه خبری : رفاهی,اخبار
  • کد خبر : 2482
کلمات کلیدی