رئیس دانشگاه قم خبر داد: کسب رتبه 24 دانشگاه قم در سطح کشور/آیتالله اعرافی: لزوم حضور جدی دانشگاه قم در عرصه بینالملل
عضو خبرگان رهبری با اشاره به کسب جایگاه بیست و چهارم توسط دانشگاه قم در میان دانشگاه های کشور عنوان کرد: دانشگاه قم این استحقاق و ظرفیت را دارد که در اختیار حوزه علمیه باشد چرا که ما به دنبال برداشتن باری از روی دوش نظام و انقلاب هستیم و منّویات بزرگان چراغ هدایت ما است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم به نقل از خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عسگر دیرباز رئیس دانشگاه قم در دیدار با آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه، اظهارکرد: امسال دانشگاه از نظر رتبه و ارتقای علمی در سطح کشور به رتبه ۲۴ رسید و این رتبهبندی در ابعاد مختلف علمی، پژوهشی، آموزشی است که این موفقیت با همکاری و تلاش همه دستاندرکاران دانشگاه قم رقم خورده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه قم ادامه داد: دانشگاه طی سالهای اخیر در عرصه پژوهش و فعالیتهای تحقیقی، پژوهشی و نوآورانه همچنین شرکتهای دانشبنیان قدمهای خوبی برداشته است و این موفقیت مرهون زحمات همه عزیزان بویژه در این دو حوزه است.
نویسنده کتاب «توسعه پایدار در پرتو تعالیم اسلامی» بیان کرد: در ایام کرونا و در اولین روزهای اوج گیری این ویروس منحوس دانشگاه اقدام به راه اندازی شورای آموزش مجازی کرده که بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در سه محور تعامل، آموزش و کنترل با نظارت اساتید فعالیت آموزشی خود را ادامه داد و نگذاشتیم میان تحصیل و تدریس با دانشجویان وقفهای حاصل شود و بحمدلله ارتباط مستمر میان دانشگاه و دانشجویان وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین دیرباز با بیان اینکه دانشگاه قم از درون با آرامش خوبی فعالیت های خود را ادامه میدهد، افزود: دانشگاه قم این استحقاق و ظرفیت را دارد که در اختیار حوزه علمیه باشد چرا که ما به دنبال برداشتن باری از روی دوش نظام و انقلاب هستیم و منّویات بزرگان چراغ هدایت ما است.
آیت الله اعرافی: دانشگاه قم می تواند مکمل حوزه علمیه باشد
آیت الله علیرضا اعرافی در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه قم میتواند با طراحی یک برنامه و نقشه جامع مکمل خوبی برای پر کردن خلأهای رشتهای حوزه باشد، به فعالیتهای بینالمللی دانشگاه قم و جذب دانشجویان غیر ایرانی اشاره کرد و افزود: این اقدام و ظرفیت از ۱۵-۱۰ سال قبل در دانشگاه قم وجود داشت و این حرکت ارزشمندی است که دانشگاهی در این تراز علمی در شهر قم و کنار حوزه علمیه با برخورداری از رشتههای علوم اسلامی–انسانی، پایه و فنی مهندسی اقدام به پذیرش دانشجوی خارجی کند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه با اشاره به اینکه باید در مسیر آمادهسازی یک طرح آمایش، تجهیز، تکمیل زیرساختها و بکارگیری ظرفیتهای پژوهشی و تولید علم در عرصه بینالمللی قدم برداشت، گفت: امروز ظرفیت بالایی در جهت فعالیتهای علمی بین المللی در قم به زبان های مختلف وجود دارد و دانشگاه قم می تواند علاوه بر رشته های علمی اسلامی و انسانی درخصوص رشتههای پایه و فنی مهندسی نیز در خصوص پذیرش دانشجو غیرایرانی برنامهریزی داشته باشد.
عضو جامعه مدرسین اظهارکرد: دانشگاه قم به واسطه سابقه و اعتبار علمی که دارد باید در عرصه بینالملل به صورت قوی و جدّی پیش برود و البته هوشمندی و دقت لازمه این حرکت کند.
امام جمعه قم تأکیدکرد: باید تلاش کنید رتبه خود را به ۱۰ دانشگاه اول کشور برسانید و نسبت به کادرسازی و اثرگذاری علمی در عرصه داخلی و بین المللی اهتمام راسخ داشته باشید.