پوستر سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان رونمایی شد/دانشگاه قم میزبان جشنواره
به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، حجت الاسلام والمسلمین عسگر دیرباز رئیس دانشگاه قم در آئین رونمایی از پوستر سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان که در سالن جلسات دانشگاه قم برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت خدیجه(س)، اظهار کرد: امیدواریم دانشگاه قم بتواند به بهترین شکل ممکن این جشنواره را برگزار کند.
عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت علوم نیز در این آئین با تاکید بر اینکه در دانشگاهها نیز باید از ظرفیتهای قرآنی و عترتی بهرهمند شویم، اظهار کرد: باید فضای انس با قرآن و انس با اهل بیت(ع) در دانشگاهها با جدیت بیشتری در کشور دنبال شود.
وی ادامه داد: نباید قرآن و عترت در ویژه برنامه دانشگاهها جای داشته باشد بلکه باید در متن و بدنه اصلی برنامههای دانشگاهها قرآن و عترت را محور قرار دهیم.
اختتامیه این جشنواره همزمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار میشود
سپس حجت الاسلام والمسلمین کریمی والا از برگزاری اختتامیه سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت در ۱۱ خردادماه خبرداد و اضافه کرد: امیدواریم این جشنواره به نحو احسن برگزار شود و امتیازاتی را نیز نسبت به دورههای گذشته داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا کریمی والا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این جشنواره بصورت دوره ای توسط وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود که دوره سی و ششم آن به میزبانی دانشگاه قم برگزار خواهد شد.
وی افزود: این جشنواره در ۹ بخش و ۴۰ رشته بصورت حضوری طی فصل بهار سال جاری در دانشگاه قم برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت سال جاری بخش معارفی و ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه نیز بخش آوایی جشنواره برگزار می شود.
کریمی والا تصریح کرد: اختتامیه این جشنواره همزمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه(س)۱۱ خردادماه در دانشگاه قم برگزار می شود.
دبیر جشنواره سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان در پایان تصریح کرد: این جشنواره در سه مرحله دانشگاهی، استانی و ملی برگزار میشود و تاکنون حدود هزار و ۳۰۰ اثر به مرحله ملی راه یافته است.
دولت سیزدهم در حوزه برنامه های فرهنگی رویکرد متفاوتی از گذشته دارد
حجت الاسلام والمسلمین سعید کرمی مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در ادامه با اشاره به اینکه تاریخچه فعالیتهای قرآنی و این جشنواره بسیار درخشان است، اظهار کرد: وزارت علوم از گذشته تاکنون اقدامات مطلوبی در راستای فعالیتهای قرآنی انجام داده است.
مدیرکل فرهنگی و امور اجتماعی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بیان کرد: با آمد و شد دولت ها اعتبارات اختصاصی به امورات فرهنگی به خصوص مباحث قرآنی دچار نوسان بوده است.
حجت الاسلام و المسلمین کرمی ادامه داد: دولت سیزدهم در حوزه برنامه های فرهنگی رویکرد متفاوتی از گذشته دارد و امید می رود دیگر شاهد برخورد و تصمیمات سلیقه ای در سطح دانشگاه ها نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه گمشده امروز جامعه معنویت برخاسته از قرآن کریم است، بیان داشت: تقویت اقدامات فرهنگی و قرآنی نقش مهمی در بهبود فرهنگ عمومی جامعه دارد.
در پایان نیز رشید جعفرپور قائم مقام فرهنگی وزارت علوم نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این جشنواره بادوامترین و همگراترین جشنواره دانشجویی است، اظهار کرد: همچنین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان پر مخاطبترین جشنواره دانشجویان و متنوعترین جشنواره از نظر پوشش فعالیتها است.
وی با بیان اینکه امیدواریم شاهد شکلگیری یک رویداد مطلوب در قم باشیم، مطرح کرد: پس از تشکیل شورای سیاستگذاری جشنواره در وزارت علوم، به دلیل وجود بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س)، مراجع اعظام تقلید و ظرفیت مطلوب دانشگاه قم تصمیم بر برگزاری این جشنواره در دانشگاه قم اخذ شد.
گفتنی است؛ این جشنواره در ۹ بخش ( آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی، فناوری، نوآفرینی های قرآنی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) برگزار می شود.
در مرحله ملی دانشجویان هشت دستگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، فنی حرفه ای، فرهنگیان، علمی کاربردی، دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور و معارف قرآنی به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.