رئیس نهاد رهبری دانشگاه قم:
اولین اقتضاء نخبگی علمی، جوینده علم بودن است
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم، حجتالاسلام نوروزی در جمع دانشجویان جدیدالورود گفت: شما وارد عرصهی دانشگاه شدید و نخبگی علمی را فراتر از آنچه تابهحال داشتید در پیش گرفتهاید. نخبه علمی نیز اقتضائات خود را دارد و اولین آن این است که واقعاً دانشجو باشید. پس جوینده علم باشید و درس را رها نکنید.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، حجتالاسلام نوروزی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم در آیین آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود دختر که در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد عنوان کرد: اگرچه سال تحصیلی مدتی است که شروع شده، اما نبودن دانشجویان جدیدالورود بسیار مشهود بود. چراکه نشاط دانشگاه با ورود دانشجویان جدید بیشتر میشود.
وی افزود: شهر مقدس قم جنبههای بسیار ممتازی را در خود دارد که ارزشمندترین آن بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها است. شما خود را در محضر این بانو بدانید و به این توجه داشته باشید که در محضر بزرگ بانویی دوران دانشجویی خود را میگذرانید. حیف است که چهار سال در محضر ایشان باشید و توشه آینده خود را نبندید.
دکتر نوروزی اضافه کرد: مسیر زندگی علمی، فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی خود را با نورافکنی فاطمه معصومه سلاماللهعلیها تعیین کنید و حتماً دل و قلب خود را با حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها و همچنین جمکران که مأوای مؤمنین و جوانان است پیوند بزنید.
رئیس نهاد رهبری دانشگاه قم بیان کرد: شما وارد عرصهی دانشگاه شدید و نخبگی علمی را فراتر از آنچه تابهحال داشتید در پیش گرفتهاید. نخبه علمی نیز اقتضائات خود را دارد؛ اولین آن این است که واقعاً دانشجو باشید. جوینده علم باشید و درس را رها نکنید. جوینده علم، خود به سمت علم میرود. لذا در این سنین که اوج شکوفایی شماست دست از تلاش برندارید و برای رسیدن به موفقیت، رو به جلو حرکت کنید.
وی اظهار کرد: هیچگاه انسانی که از ابعاد مختلف است، تنها با داشتن بعد علمی موفق نخواهد شد. حتماً فعالیتهای فرهنگی اجتماعی خود را در دوران دانشجویی جدی بگیرید. صرفاً عالم یک تخصص شدن، یک زندگی موفق را به شما عطا نمیکند. پس جنبههای مختلف را در خود تقویت کنید.
انسان بدون معنویت، از بسیاری از ظرفیتهای رشد خود غافل است
حجتالاسلام نوروزی با تاکید بر اهمیت جدی گرفتن ابعاد معنوی و اعتقادی توضیح داد: انسان بدون معنویت یعنی کسی که از بسیاری از ظرفیتهای رشد خود غافل بودهاست. انسان خالی از معنویت یعنی اسرائیلی که امروز مرتکب جنایتهای بیشماری در دنیا میشود و قلب بشر را به درد آورده است. معنویت را به جانودل خود تزریق کنید و باورهای دینی خود را عمق ببخشید؛ چرا که باورهای دینی سستۀ، با اولین لرزهها فرومیریزد.
وی گفت: ساختمان باورهای خود را جوری ببندید که با تکانهای امروزی فرو نریزد. امروز یک مسئولیت بینالمللی به شما سپرده شده که اگر نگاهی به اتفاقات جهان بینالملل بیندازید متوجه آن خواهید شد. آبروی نداشته غرب در حقوق بشر بیشاز پیش رفته و به تعبیر مقام معظم رهبری ما درحالحاضر در یک پیچ تاریخی هستیم و تاریخ درحال یک تحول جدی است که باید در راستای این تحول به بهترین نحو فعالیت کنیم و در خدمت انقلاب باشیم.
نظر دهید