میاسای ز آموختن یک زمان ز دانش میفکن دل اندر گمان
دانش پژوهان و آینده سازان ایران اسلامی ورود شما را به پورتال کتابخانه کوثر خیر مقدم عرض می نماییم.
کتابخانه کوثر فعالیت اطلاع رسانی خود را در چارچوب زمینه های موضوعی این دانشگاه آغاز کرد. هدف اصلی این واحد، گردآوری منابع علمی و آموزشی و اشاعه اطلاعات در جهت تقویت برنامه های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه است. این کتابخانه به طور رسمی در سال ۱۳۷۳ با دو هزار جلد راه اندازی گردید. با گسترش مجموعه سازی و خرید منابع جدید و همچنین انتقال کتابخانه به ساختمان جدید مجموعه این کتابخانه در حال حاضر شامل ۸۱۳۵۵ نسخه کتاب فارسی و عربی، ۵۴۶۵ نسخه کتاب لاتین، ۵۰۰عنوان نشریه فارسی و لاتین. ۸۷۷۶ عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا می باشد.
۱۳ بهمن ۱۴۰۳
ثبت پروپوزال و پایان نامه در بخش پایان نامه ها
پس از تصویب موضوع پایان نامه (که پیشتر توسط دانشجو در پیشینه ایرانداک ثبت شده و نتیجه در گلستان بارگزاری شده و توسط گروه تایید نهایی شده است) دانشجو باید پروپوزال نگارش شده را در سایت ایرانداک بارگزاری نماید. این کار جهت جلوگیری از نگارش پایان نامه های تکراری در کشور مفید می باشد.
۱۳ بهمن ۱۴۰۳
تسویه حساب با کتابخانه
دانشجویان عزیز جهت تسویه حساب با بخشهای مختلف کتابخانه از راههای زیر می توانند اقدام کند.
آمار افزایش منابع کتابخانه کوثر طی سالهای ۱۳۹۰تا ۱۴۰۳
کتاب و کتابخوانی همواره نقش مهم و اساسی در تاریخ پیشرفت مادی، معنوی و تمدنی بشر داشته است. هر کجا که پیشرفت تمدنساز و سعادت دنیوی و اخروی برای انسان به ارمغان آمده است، ردپایی از کتاب در آن مشاهده میشود.
کتابخانه کوثر دانشگاه قم نهادی کاملا فرهنگی، سرزنده در جامعه دانشگاهی بوده و وظیفه مهم آگاهی بخشی و اطلاعرسانی و تامین منابع علمی را بر عهده دارد. هدف اصلی این واحد، گردآوری منابع علمی و آموزشی و اشاعه اطلاعات در جهت تقویت برنامه های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه است. این کتابخانه به طور رسمی در سال ۱۳۷۳ با دو هزار جلد راه اندازی گردید. با گسترش مجموعه سازی و خرید منابع جدید و همچنین انتقال کتابخانه به ساختمان جدید مجموعه این کتابخانه در حال حاضر شامل ۸۱۳۵۵ نسخه کتاب فارسی و عربی، ۵۴۶۵ نسخه کتاب لاتین، ۵۰۰عنوان نشریه فارسی و لاتین. ۸۷۷۶ عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا می باشد.
نمودار زیر نشان دهنده افزایش منابع کتابخانه کوثر طی سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۲ می باشد.
کلیه محتویات qom.ac.ir تحت مجوز Creative Commons Attribution ۴.۰ بین المللی مجوز دارد.