جلسه تکریم و معارفه مدیر آموزش دانشگاه قم با حضور کارشناسان و مسئولین بخش آموزش برگزار شد
جلسه معارفه دکتر ابراهیم چراغی مدیر جدید آموزش با حضور کارشناسان و مسئولین بخش آموزش، روز یکشنبه در سالن حکمت دانشگاه قم برگزار و از زحمات دکتر محمودی مدیر سابق آموزش دانشگاه قم تقدیر شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، دکتر روحالله اکرمی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی در جلسه معارفه دکتر ابراهیم چراغی مدیر جدید آموزش که با حضور کارشناسان و مسئولین بخش آموزش، صبح یکشنبه در سالن حکمت دانشگاه قم برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از تلاشها و فعالیتهای ارزندهی دکتر محمودی، بیان کرد: به دلیل فعالیت لحظهای آموزش، مجالی برای برگزاری جلسات و فرصتی برای هماندیشی ایجاد نمیکند، اما لازم به ذکر است یکی از بهترین بخشهای دانشگاه به لحاظ عملکری، علیرغم تمام سختیها و مشکلات بخش آموزش است و کمترین مشکل را در حوزه فعالیت آموزشی نسبتبه قبل شاهد هستیم.
وی افزود: دکتر محمودی در دوره مسئولیت خود تمام اهتمام خود را بهکار گرفتند و بهصورت شبانهروزی تلاش کردند؛ اما مصوبه راهاندازی دانشکده علوم ریاضی سبب شد تا با توجه به پشتکار دکتر محمودی، ایشان بهعنوان مدیر آن بخش در نظر گرفته شوند. لذا مدیریت آموزش این اجازه را به شخص نمیدهد که در ۲ حوزه فعالیت کند و بههمین خاطر از دکتر چراغی درخواست کردیم که مسئولیت مدیریت آموزش را بپذیرند.
دکتر چراغی نیز در ادامه عنوان کرد: بحث آموزش در دانشگاه قم و امر مهمی است که کارهای خوبی نیز در آن انجام گرفت و ما هم دوست داریم این روند ادامه پیدا کند اما این جز با همراهی و همدلی شما همکاران بخش آموزش پیش نخواهد رفت و هیچ مدیری بدون کمک زیرمجموعه خود به موفقیت نخواهد رسید.
وی مواردی از قبیل اتوماسیون سازی سیستم آموزش و کاهش حضور مراجعین به بخش آموزش جهت تسهیل در انجام امور، تکریم ارباب رجوع، ایجاد دورههای مهارت افزایی جهت افزایش توانمندیها در جهت زمین نماندن امور، تشکیل کارگروههای کارشناسی در ستاد و دانشکده جهت ایجاد هماهنگی بیشتر و بررسی مشکلات، ارزیابی روند کار همکاران به صورت مستمر، ارائه گزارش عملکرد در پایان هر ترم توسط هر یک از همکاران جهت برآورد مشکلات و ارائه پیشنهادات در انجام بهتر امور و پذیرش پیشنهاد، توصیه و انتقاد از سمت هر یک از همکاران را به عنوان برنامههای در نظر گرفته شده برای مدیریت آموزش عنوان کرد.
در ادامه کارشناسان و مسئولین حوزه آموزش نیز به ارائه نظرات و پیشنهادات خود و همچنین بیان برخی مشکلات در حوزه آموزش پرداختند.
کم بودن کیفیت سختافزاری سیستم کارشناسان آموزش، مشکل ترجمه دانشجویان اتباع و نداشتن مترجم، لزوم ایجاد تعامل بین ستاد و دانشکدهها در جهت انجام بهتر امور ارباب رجوع، اجرای دقیق قوانین و مقررات و پرهیز از هرگونه برخورد سلیقهای، تقسیمبندی درست وظایف در چارت آینده به شرحی که تراکم کاری بخش فارغالتحصیلان و پذیرش در واحد خواهران کمتر شود، از جمله این پیشنهادات بود.
همچنین ایجاد جلسات مداوم درجهت بررسی طرح ابلاغیههای جدید از سوی سازمان سنجش و هماهنگی با آنها، چالش بزرگ پذیرش اتباع در ادوار مختلف گاهاً بدون داشتن مدارک تحصیلی کامل، مشکل پرداخت حقالزحمه امتحانات، مشکل راههای ارتباطی با دانشجویان اتباع،عدم تجهیز سایت گلستان به زبان انگلیسی و عربی که سبب شده تا تمام کارهای دانشجویان اتباع برگردان کارشناسان باشد و مواردی از این قبیل از دیگر مسائل و مشکلات مطرح شده در این جلسه بود.
نظر دهید