• 1401/11/04 - 13:00
رئیس دانشگاه قم تصریح کرد:

آمادگی دانشگاه قم برای حل علمی مسائل زیست‌محیطی

رئیس دانشگاه قم از آمادگی دانشگاه قم برای حل علمی مسائل زیست‌محیطی خبر داد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، دکتر احمدحسین شریفی رئیس دانشگاه قم عصر سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی فعالان دانشگاهی محیط‌زیست استان قم با رئیس سازمان محیط‌زیست که در دانشگاه قم برگزار شد، گفت: مسئله و نگرانی‌های زیست محیطی یک بحران جهانی است و سه دهه می‌شود که تصمیم‌گیران و دانشمندان جهان به این نتیجه رسیده‌اند که زیست بشر در خطر است.

وی افزود: در زمینه حل مسائل زیست‌محیطی و خطرات ناشی از آن برخی از کشورها جلوتر هستند، در کشور ما نیز تصمیمات گرفته شده است و ما باید از فناوری‌ها و علوم نوین در حل مسائل زیست محیطی استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه قم همچنین از آمادگی دانشگاه قم برای حل علمی مسائل زیست محیطی خبر داد.

دانشگاه قم ظرفیت تبدیل شدن به پایگاه علمی و پژوهشی سازمان محیط زیست
حجت الاسلام و المسلمین دکتر فراهانی معاون پژوهش دانشگاه قم نیز در این نشست گفت: دانشگاه قم ظرفیت تبدیل شدن به پایگاه علمی و پژوهشی سازمان محیط زیست را دارد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه قم دارای یک پژوهشگاه زیست محیطی است افزود: دانشگاه قم در صدد ایجاد گرایش‌های میان رشته‌ای در مقطع ارشد و دکتری در زمینه محیط زیست است.

• گروه خبری : عمومی