• 1403/01/24 - 17:00

تعداد دانلود مقالات مجلات دانشگاه قم از مرز یک و نیم میلیون گذشت

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، به نقل از سامانه نشریات دانشگاه، تعداد دانلود متن کامل مقاله‌های منتشر شده در مجلات دانشگاه به یک میلیون و ۵۷۸ هزار و ۳۸۵ عدد رسید.

این عدد در مشاهده مقاله‌ها ۲میلیون و ۶۰۵ هزار و ۳۱۵ است، سامانه نشریات دانشگاه دارای ۲۴ نشریه بوده که توانسته است ۲۳۸ شماره منتشر کنند. به‌طور کلی ۲هزار و ۳۷۲ مقاله در مجله‌های دانشگاه منتشر شده است که میانگین دانلود به هر مقاله ۶۶۴ بار بوده است.

به نظر می‌رسد با راه‌اندازی پروفایل اختصاصی نشریات در شبکه‌های اجتماعی علمی و بارگذاری مقاله‌ها در این شبکه‌ها بتوان میزان رویت‌پذیری و استناد به مقاله‌های مجله‌های دانشگاه را افزایش داد که این امر افزایش IF (ضریب تاثیر ) مجلات را به همراه خواهد داشت.

تحقیقات نشان می‌دهد که میزان استناد به مقاله‌ها با دسترسی آزاد بیشتر از سایر مقاله‌ها است.

• گروه خبری : پژوهش,اخبار