لزوم توجه خیرین به نیازهای دانشگاههای مناطق محروم و کم برخوردار
دبیر ستاد خیرین وزارت علوم گفت: در برخی از مناطق کشور که از لحاظ اقتصادی و صنعتی ضعیف هستند نیازهای دانشگاهها بسیار زیاد و جذب کمکهای خیرین بسیار کم است، بنابراین توجه خیران به نیازهای دانشگاههای مناطق محروم و کم برخوردار کشور بسیار ضروری است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم دکتر مصطفی زمانیان مشاور و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم در جلسه روسای دانشگاهها و خیرین منطقه ۴ کشور که صبح چهارشنبه در سالن کنفرانس اندیشه دانشگاه قم برگزار شد با اشاره به اینکه شعار دولت سیزدهم دولت مردم است گفت: سعی ما بر این است که این شعار تحقق یابد و مردم در همه ابعاد تصمیم گیر بوده و مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به دلایل تشکیل شوراهای منطقهای خیرین در کشور اظهار کرد: نیاز دانشگاههای کوچک و نوپا در جذب کمکهای خیرین بیشتر است و متاسفانه این دانشگاهها جذب کمتری از کمکهای خیرین دارند.
دکتر زمانیان افزود: در حال حاضر فرصت مناسبی است که روسای دانشگاهها و خیرین دیوارها را از بین ببرند و یک نگاه کلان داشته باشند به گونهای که خیرین با نگاهی فرا استانی و کشوری مسائل دانشگاهها را ببینند. زیرا در برخی از مناطق کشور که از لحاظ اقتصادی و صنعتی ضعیف هستند نیازهای دانشگاهها بسیار زیاد و جذب کمکهای خیرین بسیار کم است.
دبیر ستاد خیرین وزارت علوم با تاکید بر ضرورت تاسیس بنیاد حامیان در تمام دانشگاهها تصریح کرد: ظرفیت قانونی این امر فراهم شده است و روسای دانشگاهها میبایست از این فرصت مغتنم کمال استفاده را ببرند.
وی گفت: در حال حاضر مانعی برای جذب کمکهای خیرین وجود ندارد و قوانین حمایتی از جمله معافیتهای مالیاتی برای خیرین وضع شده که این خود یک فرصت استثنایی است.
دکتر زمانیان همچنین در پایان بر ضرورت توجه به کمکهای کوچک و مشارکت همگانی در امور خیرخواهانه؛ ضرورت تبیین امور خیریه توسط روسای دانشگاهها؛ ضرورت تربیت نسل واقف و خیر و همچنین ضرورت توجه به شبکه فارغ التحصیلان برای جذب کمک آنها تاکید کرد.