• 1401/03/31 - 16:00

تامین بیش از 1400 عنوان کتاب جدید برای کتابخانه کوثر

با توجه به درخواست‌های اساتید و دانشجویان بیش از 1400 عنوان کتاب جدید برای کتابخانه کوثر تامین شد.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، بیش از 1400 عنوان کتاب معادل 130 میلیون تومان  از نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ماه سال جاری خریداری شد.

تمامی منابع بر اساس درخواست‌های اساتید و دانشجویان و متناسب با رشته‌های تحصیلی دانشگاه است و سعی شده تا جدیدترین منابع چاپ اول ناشران تخصصی و دانشگاهی مرتبط با موضوعات تحصیلی دانشگاه تهیه و به مجموعه کتابخانه اضافه شوند.

گفتنی است بخش تامین منابع کتابخانه کوثر در طول سال تحصیلی  جهت تامین منابع و خرید درخواست‌های دانشجویان و اساتید، فعال است.

دانشجویان و اساتید می‌توانند درخواست‌های خود را با بخش تامین منابع کتابخانه خانم عباسی با شماره داخلی 32103729 در میان بگذارند یا از راههای ارتباطی زیر درخواست‌های خود را ارسال کنند.

شناسه ایتا: abbasi988

ایمیل: s.abbasi@qom.ac.ir