• 1403/02/25 - 15:45

نشست «بررسی تقابل شرع و قانون در پرتو نظریات و تفاسیرشورای نگهبان از قوانین» برگزار شد

جلسه «بررسی تقابل شرع و قانون در پرتو نظریات و تفاسیرشورای نگهبان از قوانین» با حضور دکتر هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان و عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در دانشگاه قم برگزار شد.

​به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، جلسه «بررسی تقابل شرع و قانون در پرتو نظریات و تفاسیرشورای نگهبان از قوانین» در دانشگاه قم برگزار شد.

در این نشست که به همت دانشکده حقوق دانشگاه قم و با همکاری انجمن حقوق کیفری و جرم‌شناسی و انجمن فقه و مبانی حقوق اسلامی، برگزار شد به موضوعاتی از جمله ملاک شورای نگهبان در انطباق موضوعات با حکم شرع و مناسبات شورای نگهبان با دیوان عدالت اداری پرداخته شد.

دکتر هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان و عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق در این نشست به سخنرانی پرداخت.

این جلسه مورد استقبال دانشجویان و اساتید دانشگاه واقع شد و تقریباً بیش از نیمی از نشست به سؤالات دانشجویان و اساتید حاضر در جلسه پاسخ داده شد.

در نهایت، معاونین و رییس دانشکده حقوق دانشگاه قم از دکتر هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان و عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) تقدیر به عمل آوردند.

• گروه خبری : عمومی