• 1403/04/18 - 19:11

کسب رتبه پژوهشی نشریه «مدیریت مهندسی و رایانش نرم» دانشگاه قم

نشریه «مدیریت مهندسی و رایانش نرم» دانشگاه قم موفق به کسب رتبه پژوهشی در سامانه نشریات علمی وزارت علوم ‌شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، بر اساس آیین نامه نشریات علمی در ارزیابی سال ۱۴۰۲ دوفصلنامه «مدیریت مهندسی و رایانش نرم» نشریه گروه مهندسی صنایع دانشگاه قم براساس آیین‌نامه نشریات علمی مصوب  1398/2/9در ارزیابی سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه ب شد.

لازم به ذکر است این دوفصلنامه در اردیبهشت ماه سال جاری در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده بود و این دومین افتخار کسب شده توسط عوامل اجرایی نشریه در سال جاری است.

این نشریه نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات علمی مرتبط با موضوعات مهندسی صنایع، محاسبات نرم (منطق فازی، روشهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و الگوریتم‌های فراابتکاری و ...) را منتشر می کند.

همچنین این نشریه علاوه بر پایگاه ISC در پایگاه EBSCO نیز نمایه می‌شود و مراحل نمایه‌سازی مجله در پایگاه‌های DOAJ و SCOPUS در دست انجام است.

سردبیر این نشریه دکتر جلال رضایی‌نور استاد تمام گروه مهندسی صنایع دانشگاه قم است.

تا کنون ۹ شماره از این نشریه منتشر شده و علاقه‌مندان جهت مطالعه مقاله‌ها و ارسال آثار خود به این نشریه می‌توانند به jemsc.qom.ac.ir  مراجعه کنند.

این موفقیت علمی ارزشمند را محضر‌ کلیه دست اندرکاران نشریه و دانشگاهیان قم تبریک و تهنیت عرض می کنیم.

• گروه خبری : پژوهش,دستاورد,پژوهشی