• 1402/03/23 - 21:25
  • - تعداد بازدید : 149
  • - تعداد بازدیدکننده : 149
رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه قم خبر داد:

اختصاص بیش از دومیلیارد تومان برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی / ارائه مهارت‌‌های کاربردی با هدف جذب دانشجویان به بازار کار

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه قم از تخصیص دو میلیارد و دویست میلیون تومان از درآمدهای اختصاصی دانشگاه برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل خبر داد.

دکتر مرتضی یوسف‌زادی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه قم و عضو هیئت علمی گروه زیست‌شناسی در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم عنوان کرد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه به‌طور سیستماتیک وظایف تعمیر، نگه‌داری و آماده‌سازی تجهیزات برای برگزاری دوره‌های آموزشی با کمک گروه‌های آموزشی و همچنین خرید تجهیزات پیشرفته و به روز را برعهده دارد.

وی در خصوص بودجه‌های اختصاص یافته برای خرید تجهیزات افزود: روند متداولی که در آزمایشگاه مرکزی برای خرید تجهیزات وجود دارد به دو دسته تقسیم می‌شود نخست برای تجهیزات پژوهشی از بودجه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دوم برای تجهیزات نیمه آموزشی و گاهاً پژوهشی که از درآمدهای اختصاصی استفاده می‌شود؛ در سال جاری با مساعدت‌هایی که هیئت رئیسه و رئیس دانشگاه قم داشتند حدود دو میلیارد و دویست میلیون تومان از درآمدهای اختصاصی برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران تخصیص داده شد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه قم بیان کرد: همچنین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبلغی را برای تجهیزات پژوهشی آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌های کل کشور اختصاص داده است که استعلام نیاز دانشکده‌ها انجام شده و به محض مشخص شدن بودجه خرید انجام خواهد شد.

وی با اشاره به قیمت بالای تجهیزات اضافه کرد: از جمله فعالیت‌های دیگر تعمیر دستگاه‌هایی است که ارزش بازسازی و تعمیر مجدد را دارند و تاکنون نیز دو دستگاه تعمیر شده است.

دکتر یوسف‌زادی ادامه داد: یکی از دستگاه‌ها دستگاه پژوهشی لایه نشانی است، در یکم خردادماه که دکتر صالحی معاونت پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه قم حضور داشتند بازدیدی از این دستگاه انجام دادند که در نتیجه موافقت خود را برای اختصاص بودجه‌ای به جهت تعمیر این دستگاه اعلام کردند و مکاتبات لازم در این خصوص در حال انجام است.

 

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه قم با بیان اینکه درآمدزایی یکی از موضوعات مهمی است که در آزمایشگاه مرکزی دنبال می‌شود، گفت: روش‌ها و شیوه‌های مختلفی برای تحقق این امر مورد استفاده قرار گرفته تا بتوان از تجهیزات آزمایشگاه مرکزی در بحث مولدسازی در بخش درآمدزایی دانشگاه نیز استفاده کرد.

وی با بیان اینکه از ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های دانشگاه در راستای درآمدزایی با تعامل با بخش خصوصی بهره‌برداری صورت می‌گیرد، افزود: در همین زمینه برای مثال آنالیز میلگرد برای بخش خصوصی از فعال‌ترین حوزه‌های این بخش است.

عضو هیئت علمی گروه زیست دانشگاه قم با اشاره به امکانات موجود در آزمایشگاه مرکزی گفت: با توجه به امکانات آزمایشگاه‌ها دوره‌های کاربردی جهت مهارت‌افزایی دانشجویان اجرا می‌‍‌شود.

دکتر یوسف‌زادی در پایان با اشاره به ایجاد بازار کار برای دانشجوبان تصریح کرد: مطلب پایانی بحث مهارت افزایی دانشجویان است که در این امر بسیار متمرکز شدیم و دوره‌هایی نیز با توجه به امکانات موجود در آزمایشگاه در جهت آماده‌سازی دانشجویان برای بازار کاری جدای از رشته تحصیلی در حال برگزاری است، همچنین به ‌جهت تحقق بیشتر این امر در نظر داریم تا مدرسه تابستانی نیز در این خصوص برگزار شود.

  • گروه خبری : آموزش,اخبار
  • کد خبر : 437