• 1402/11/04 - 09:00
  • - تعداد بازدید : 181
  • - تعداد بازدیدکننده : 180

امضای تفاهم نامه میان دانشگاه قم و دانشگاه صداوسیما

دانشگاه قم و دانشگاه صداوسیما تفاهم همکاری امضا کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، به نقل از خبرگزاری رسا، نشست مشترک رؤسای دانشگاه صداوسیما و دانشگاه قم در دانشکده دین و رسانه با حضور دکتر شهاب اسفندیاری و حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی برگزار شد.

 کمال اکبری رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به انحصار موضوع دین و رسانه در ایران اظهار کرد: رسانه بزرگ صداوسیما با تعداد بالای شبکه‌های فعال در سطح بین المللی ،ملی ومحلی فعالیت می‌کند و این دانشکده مسئول تامین و آموزش بخشی از نیروی انسانی این مجموعه است، همچنین بیش از 50 درصد از فارغ التحصیلان دانشکده صداوسیمای در قم، جذب رسانه ملی شده و بخش قابل توجهی از این افراد در معاونت تبلیغ حوزه و دفتر تبلیغات فعالیت می‌کنند.

 وی با اشاره به خدمت رسانی طلاب فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه در عرصه‌های مختلف رسانه ای کشور تصریح کرد: طبق شمارشی که صورت گرفته کمتر از 4 درصدر از فارغ التحصیلان این دانشکده در عرصه‌های نامرتبط به رسانه در حال فعالیت هستند و این یعنی دانشکده تا حد زیادی به اهداف خود رسیده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما با اشاره به ضرورت تربیت نیروی رسانه ای در سطح بین المللی تصریح کرد: می‌توان با استفاده از ظرفیت شهر قم و همچنین ظرفیت آموزش رسانه ای در دانشکده دین و رسانه، نیروهایی بین المللی را تربیت کرده تا در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی در خدمت دیپلماسی رسانه ای این کشور باشند.

اکبری با بیان ضرورت راه اندازی مقطع کارشناسی در دانشکده دین و رسانه تصریح کرد: با وجود برگزاری دوره ارشد، اما احساس می‌کنیم که بسیاری از موارد آموزشی مهم به زمان بیشتری و مقطع کارشناسی احتیاج دارد؛ می‌توان از ظرفیت دانشگاه قم برای برگزاری دوره دکتری نیز استفاده کرد.

 در ادامه این جلسه، شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما با تشکر از رئیس دانشگاه قم، از همکاری‌های حوزه و دانشگاه‌های مختلف با دانشگاه صداوسیما تشکر کرده و گفت: دانشکده دین و رسانه با امکانات خوب و هیأت علمی‌که دارد می‌تواند در تربیت نیرو و آموزش علوم و هنرهای رسانه ای به طلاب نقش آفرینی کند، این دانشکده منحصر به فرد بوده که در سطح جهان می‌تواند تأثیرگذار باشد؛ کشیش های مسیحی بر روی مباحثی مانند دین و سینما پژوهش های جدی انجام می دهند.

وی با اشاره به اجرایی شدن مجدد رشته دین و رسانه و بازنگری در رشته‌های دیگر، اظهار کرد: لازم است همکاری‌هایی با مراکز دانشگاهی و علمی قم صورت گیرد، مشکلاتی برای پذیرش دانشجوی خارجی در این دانشکده وجود دارد که می‌توان با همکاری دانشگاه قم این مشکل را حل کرد.

حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی رئیس دانشگاه قم نیز در این جلسه تصریح کرد: برای ما در دانشگاه قم بسیار مهم است که تفاهم نامه‌های منعقد شده، اجرایی شود و تفاهم امروز نیز تفاهم خوبی است که برای اجرایی شدن آن تلاش می‌کنیم.

 وی با اشاره با همکاری‌های رفاهی دانشگاه قم با دانشکده دین و رسانه گفت: دانشگاه قم 10هزار دانشجوی ایرانی و 3هزار دانشجوی خارجی از 30 ملیت را در خود جا داده که بین المللی ترین دانشگاه ایران حساب می‌شود و در رتبه بندی تایمز در رتبه نیز 105 قرار دارد، در این زمینه آمادگی داریم که در حوزه دانشجوی بین المللی به دانشکده دین و رسانه کمک کنیم و جهان اسلام تشنه آموزش های دینی و رسانه ای هستند، در کشوری مانند عراق احساس نیاز به مباحث فرهنگ و رسانه دیده می‌شود و دانشگاه قم می‌تواند این عرصه را برای دانشگاه صداوسیما ایجاد کند.

دکترشریفی با استقبال از برگزاری دوره‌های مشترک ارشد و دکتری بین دانشگاه قم و دانشکده دین و رسانه تصریح کرد: یکی از روحانیون عربستانی که 40 سال است در ایران ساکن بوده و با تمرکز بر روی آفریقا مبلغین بین المللی تربیت می‌کند، علاقه دارد که به طلاب خود بتواند مدرک معتبر دانشگاه ارائه دهد که می‌توان با همکاری دانشگاه قم به این افراد مدرک لازم را طبق ضوابط ارائه داد. وی با بیان اینکه بین المللی ترین شهر ایران شهر قم بوده و بیش از 130 ملیت در آن حضور دارند.

وی ادامه داد: طبق آمار بیش از 200هزار نفر تبعه خارجی در این شهر ساکن هستند و با توجه به دغدغه علمی‌بالای بسیاری از این افراد استفاده از ظرفیت علمی‌شهر قم برای همه ضروری است.

 رئیس دانشگاه قم در پایان خاطرنشان کرد: 80 نفر از اعضای 320 نفره هیأت علمی دانشگاه قم، فضلای حوزوی دارای سطوح عالی و قریب اجتهاد هستند که ظرفیت بالای علمی و دینی را به وجود آورده است.

در انتهای این جلسه رئیس دانشگاه صدا وسیما و رئیس دانشگاه قم از مراحل ساخت استودیو دانشکده دین و رسانه دیدن کردند.

  • گروه خبری : عمومی,اخبار
  • کد خبر : 658
کلمات کلیدی