• 1402/02/25 - 17:15
  • - تعداد بازدید : 130
  • - تعداد بازدیدکننده : 130
رییس دانشگاه قم:

با عینک نقادی به مسائل نگاه کنیم/ دانشگاه برنامه‌های مختلفی برای حمایت از ایده تا محصول دارد

رییس دانشگاه قم عنوان کرد: اگر با عینک نقادی به مسائل نگاه کنیم می‌توانیم نقاط ضعف مسائل را شناسایی کنیم و سعی کنیم آن‌ها را به حداقل برسانیم.

به گزارش واحد خبر دانشگاه قم حجت ‌الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی، پیش از ظهر امروز 25 اردیبهشت در همایش استانی ایده‌های برتر کارآفرینی گفت: دانشگاه قم برنامه‌های مختلفی برای حمایت از مسئله ایده تا محصول دارد، در همین راستا توانسته‌ایم مجوز پردیس علم و فناوری را از وزارت علوم بگیریم که 10 هکتار از زمین دانشگاه به همین پارک اختصاص داده شده است.

وی افزود: بحث کارآفرینی و مهارت‌‌افزایی یکی از اولویت‌های دانشگاه‌ قم است که اتفاقاً وزارت علوم تاکیده ویژه‌ای بر این امر دارد و ناگفته نماند که دانشگاه قم برای کسانی که اندیشه و ایده دارند و می‌خواهند شرکت دانش بنیان تاسیس کنند اعلام آمادگی می‌کند.

رییس دانشگاه قم با اشاره به لزوم داشتن برنامه در بحث کارآفرینی اظهار کرد: ایده‌پردازی و خلاقیت مثل هر کار دیگری روش و متد خاص خود را دارد؛ یکی از ضعف‌های علمی ما این است که روی متدها و برنامه‌ریزی‌ها تمرکز کم‌تری داریم. درست است که ایده‌های زیادی داریم اما چون برنامه‌ریزی تدوین شده‌ای در این خصوص نداریم ممکن است به مقصد نرسیم.

وی افزود: اگر روش‌ها و برنامه‌ریزی‌های ما مناسب باشد، هزینه‌های ما کم‌تر می‌شود و راحت‌تر می‌توانیم به هدف مورد نظر برسیم پس لازم است که در حوزه کارآفرینی نیز روش مناسبی داشته باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر شریفی در ادامه با اشاره به لزوم احساس نیاز در کارآفرینی اظهار کرد: هر محصول و نوآوری نیاز به احساس نیاز دارد و اگر احساس نیاز وجود نداشته باشد و فرد احساس استغنا داشته باشد به خودش زحمت فکر کردن و حرکت کردن نمی‌دهد.

وی در ادامه اظهار کرد: بعد از اینکه حس نیاز ایجاد شد، فرد باید مطالعه داشته باشد که آیا این نیاز پاسخ داده شده است یا خیر؟ چرا که ممکن است این ایده به ذهن افراد دیگر رسیده باشد و در نهایت اگر پاسخ و آن ایده به ذهن افراد دیگر نرسیده بود می‌توان با قدرت در آن زمینه نظریه‌پردازی کرد و اگر آن پاسخ به ذهن افراد دیگر رسیده بود باید در گام بعد بررسی کنیم که آیا پاسخ کافی بوده یا خیر.


رییس دانشگاه قم گفت: برای تحلیل پاسخ‌ها با عینک نقادی به مسائل نگاه کنیم، چرا که با این دید می‌توانیم نقاط ضعف را کشف کنیم و این ضعف‌ها را به حداقل برسانیم و بر نقاط قوت بیافزاییم و این را بدانید زمانی که از عینک نقادی استفاده می‌کنیم عقلانیت انسان فعال می‌شود که این عقلانیت قدر بسیار زیادی دارد.

  • گروه خبری : پژوهش,اخبار
  • کد خبر : 413

تصاویر