دیدار رئیس و معاونین دانشگاه قم با فرماندار شهرستان جعفریه
رئیس و معاونین دانشگاه قم یکشنبه 8 بهمنماه با فرماندار، امام جمعه و سایر مسئولین شهرستان جعفریه قم در جهت افزایش همکاریها دیدار کردند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدحسین شریفی رئیس دانشگاه قم در این دیدارعنوان کرد: در سند آمایش استان کارویژه استان قم علم، دانش و پژوهش است و شاید بارها در این سند که سال ٩٩ به تصویب رسیده بحث دانشبنیانی و علم محوری با نگاه ملی و بینالمللی در مطالبات از این استان مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: استان قم هم اکنون میتوان گفت بینالمللیترین استان در کشور است، به طوری که یک پنجم جمعیت این استان را اتباع خارجی تشکیل میدهند. دانشگاه قم نیز در حال حاضر طبق اسناد معتبر علمی در سطح بینالمللی به خصوص پایگاه استنادی تایمز، توانسته است این مهم را رعایت کند و در سطح ملی، بینالمللیترین دانشگاه ایران و در سطح جهانی در رتبه ١۰۵ جهان قرار گیرد.
دانشگاه قم ظرفیت تامین بسیاری از نیازهای استان را دارد
دکتر شریفی افزود: دانشگاه قم با توجه به فعالیتهای خود، ظرفیت قابل توجهی در راستای تامین نیازهای استان، کشور و حتی جهان اسلام را دارد، از جمله فعالیتهای عمرانی فعال در دانشگاه قم میتوان به ساخت و تکمیل ١۵۰ واحد خوابگاه متاهلی در فاز اول، توسعه ١۵۰ خوابگاه متاهلی به ٣۰۰ خوابگاه در فاز دوم، احداث دو دانشکده تحت عنوان معماری و شهرسازی اسلامی و علوم و فناوریهای همگرا علاوه بر شش دانشکده فنی و مهندسی، الهیات، ادبیات و علوم انسانی، حقوق، اقتصاد و مدیریت و علوم پایه، انعقاد تفاهمنامه با انجمن کفش استان قم و ایجاد ۴٠ واحد درسی با رشته مهندسی شیمی به جهت رفع نیازهای استان قم و کشور در زمینه صنعت و همچنین ایجاد فضا برای ورود علم در زمینه صنایع غذایی اشاره کرد.
نتیجه ارتباط علم با صنعت، کاهش بیکاری در سطح جامعه است
رئیس دانشگاه قم در پایان گفت: امید است که علم در سطح گستردهای با کشاورزی و دامپروری نیز پیوند برقرار کند چرا که نتیجه برقراری ارتباط علم با صنعت، کشاورزی و دامداری، کاهش بیکاری در سطح جامعه خواهد بود.
بخش مرکزی جعفریه قطب کشاورزی استان است
ذبیحالله عبدالهی فرماندار شهر جعفریه در این دیدار به معرفی شهرستان پرداخته و عنوان کرد: 10درصد از مساحت کل استان متعلق به شهرستان جعفریه است که یک طرف به شهرک شکوهیه و از طرفی دیگر به کوههای تفرش میرسد. این بخش 100 هزار نفر جمعیت رسمی و حدود 40 هزار نفر جمعیت شناور دارد.
وی افزود: از نظر اقتصادی، در بخش مرکزی جعفریه بیشتر کشاورزی و دامداری رواج دارد و قطب کشاورزی استان است. 28 هزار هکتار زمین زراعی و حدود 160 حلقه چاه عمیق کشاورزی در این شهرستان وجود دارد و در بیشتر زمینهای زراعی پرورش گندم و جو و پنبه و در باغات، انار و پسته انجام میشود.
فرماندار شهر جعفریه تصریح کرد: 3 هزار دامداری در این شهرستان وجود دارد که بالغ بر 170 هزار رأس دام در این مراکز پرورش داده میشوند و دو درصد از گوشت قرمز کشور توسط دامداریهای این شهرستان تامین میشود. این شهرستان از نظر گردشگری هم ظرفیتهای قابل افزایشی دارد تا در نهایت به یک شهرستان استاندارد تبدیل شود.