معاون پژوهشی دانشگاه قم عنوان کرد: حوزه زیستشناسی گیاهان دارویی میتواند نقش موثری در اقتصاد کشور و ارزآوری ایجاد کند.
معاون پژوهشی دانشگاه قم عنوان کرد: حوزه زیستشناسی گیاهان دارویی میتواند نقش موثری در اقتصاد کشور و ارزآوری ایجاد کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم٬ حجتاسلام والمسلمین دکتر فراهانیفرد معاون پژوهشی دانشگاه قم چهارشنبه ۷ اسفند٬ در نشست خبری ضمن تبریک ماه مبارک شعبان با اشاره به نقش موثر زیست شناسی گیاهان دارویی گفت: با توجه به اینکه نام امسال اقتصاد دانش بنیان است٬ در کنفرانس بینالمللی زیستشناسی گیاهان دارویی که در دانشگاه قم برگزار خواهد شد٬ سعی شده است تا نگاهی به نقش موثر این صنعت در مسائل اقتصادی کشور و صادرات داشته باشیم.
وی افزود: برای مثال از اسانس گلمحمدی که برای مصارف دارویی استفاده میشود و اتفاقا قیمت بسیار بالایی هم دارد٬ میتواند محصول بسیار مناسبی برای صادرات باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه قم درباره گستردگی این حوزه گفت: جالب است بدانید بیش از ۸۰۰۰ نوع گونه گیاهی داریم که بیش از ۸۰۰ نوع آن جنبه دارویی و بالفعل دارد و همچنین ۲۳۰۰ نوع از این گیاهان هم پتانسیل پژوهش در حوزههای مختلف را دارد که امید است بتوانیم از این پتانسیل در راستای تامین نیازهای کشور در عرصههای گوناگون استفاده کنیم و هدف این کنفرانس هم به نمایش گذاشتن پتانسیلهای این حوزه است.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر فراهانی در ادامه به با اشاره به هدف برگزاری این کنفرانس عنوان کرد: این کنفرانس با دو هدف مرجعیت علمی و رفع نیازهای کشور برگزار میشود که با هدف دانشگاه قم که همواره سعی دارد در تمام حوزههای علمی و پژوهشی به این دو هدف دست یابد همسو است.
وی از همکاری برخی نهادها از این کنفرانس بینالمللی خبر داد و گفت: در سطح ملی انجمن فیزیولوژی ایران و همچنین اتحادیه گیاهان دارویی از این کنفرانس حمایت داشتهاند و در سطح استانی هم پارک علم و فناوری و دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی با دانشگاه قم همکاری داشتهاند.
وی در پایان این نشست به حضور شرکتکنندهها و سخنرانها از خارج کشور اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این کنفرانس بینالمللی زیست شناسی گیاهان دارویی که برای اولین بار در کشور آن هم در سطح بینالمللی برگزار خواهد شد تواند برای اقتصاد و پیشرفت کشور کارآمد باشد.