رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر بیان کرد:
14 شهید از میان دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه قم
رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر بیان کرد: تا امروز چهارده نفر از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه قم در راه دفاع از میهن و اهداف انقلاب اسلامی به شهادت رسیده اند که ده نفر از ایشان در جریان جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، یک نفر در دهه شصت توسط منافقین، به شهادت رسیده اند. همچنین یک نفر از دانش آموختگان بعنوان مدافع حرم در کشور سوریه و یک نفر از دانش آموختگان دیگر بعنوان مبلغ دینی در کشور گویان توسط عوامل صهیونیست به شهادت رسیده اند. همچنین قاضی شهید ابراهیم کریمی یکی دیگر از دانش آموختگان دانشگاه قم بودند که توسط اشرار مسلح به شهادت رسیدند.
رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر اضافه کرد: پیش بینی می شود با توجه به اینکه فرزندان شهدای مدافع حرم نیز اکثراً در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند، موج بعدی دانشجویان شاهد و ایثارگر زمان ورود آنها به دانشگاه باشد.
علیزاده در خصوص شرح وظایف گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر و نحوه خدمات رسانی به جامعه دانشجویان ایثارگر دانشگاه بیان کرد: مهمترین خدمتی که از سوی این گروه به دانشجویان جامعه هدف ارائه می شود در زمینه آموزشی می باشد که این امر در قالب بخشنامهها و آییننامههایی ابلاغی از سوی وزارت علوم و بنیاد شهید انجام می شود، که در خصوص تسهیلات آموزشی برای دانشجویان است، عنوان کرد: دانشجویان مشمول این تسهیلات آموزشی ایثارگرانی هستند که یا خود آزاده، جانباز 25 درصد به بالا و یا رزمنده شش ماه خدمت باشند و یا فرزند و همسر شهید، آزاده و یا جانباز بیست و پنج درصد به بالا هستند.
سایر دانشجویان عزیر ایثارگری که شرایط فوق را ندارند می توانند از سایر خدمات فرهنگی و اجتماعی و مشاوره های آموزشی گروه استفاده نمایند. جهت استفاده حداکثری از ظرفیت آئین نامه های فوق الذکر و خدمات حداکثری به دانشجویان طرح استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر با همکاری بنیاد شهید استان قم در سال تحصیلی جاری در دانشگاه اجرا شده است.
رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: تاکنون بیست نفر از اساتید هیات علمی دانشگاه با حکم ریاست دانشگاه بعنوان استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر از همه دانشکده های دانشگاه منصوب شده اند و دانشجویان برای مشاوره و حل مشکلات در امور تحصیلی، هدایت تحصیلی و حتی مسائل اجتماعی و فرهنگی میتوانند به آنها مراجعه کنند و در صورت نیاز در کلاس های تقویت بنیه علمی و رفع اشکال شرکت نمایند.
علیزاده ادامه داد: در همین خصوص توافق نامهای با بنیاد شهید استان انعقاد شده که بنیاد شهید حمایت کامل مادی و معنوی از این کلاسها را انجام خواهد داد. همچنین شناسایی و حمایت از دانشجویان ایثارگر نخبه و استعداد برتر نیز از جمله برنامه های طرح استاد مشاور می باشد.
رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: جمعیت دوهزار نفری دانشجویان ایثارگر که حدود بیست درصد از آمار کل دانشجویان دانشگاه را شامل می شود یک ظرفیت بی نظیر فرهنگی است که با برنامه ریزی مناسب می توان از آن در جهت نشر و توسعه معارف انقلاب اسلامی استفاده برد.