قم به عنوان شهر علم شناخته شده است
رئیس دانشگاه قم گفت: باید از ظرفیت بزرگ بینالمللی که در استان قم وجود دارد بهنحو احسن برای ارتباطگیری با سایر کشورها استفاده شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، حجتالاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی رئیس دانشگاه قم در مراسم آیین گرامیداشت ورود حضرت معصومه سلاماللهعلیها به استان قم ضمن تبریک و خیر مقدم به مسئولین استانی و دانشگاهی حاضر در مراسم عنوان کرد: امید است همانگونه که ورود حضرت معصومه سلام الله علیها موجب تحولات عظیمی برای تشیع شد این تحولات برای جهان بشریت نیز اتفاق افتد.
وی ادامه داد: استان قم قبلاز ورود حضرت نیز به واسطه وجود عالمان بزرگ به عنوان شهر علم شناخته میشد اما پس از ورود حضرت این جایگاه به حد ویژهای رسید.
دکتر شریفی گفت: روایات متعددی در خصوص ویژگی شهر قم بهعنوان شهر علم، فضیلت و فقاهت است همچنین در روایاتی اشاره شده قم شهری است که علم از آن به سایر بلادها سرازیر میشود.
رئیس دانشگاه قم اضافه کرد: در حوزه علمیه استان قم بیشاز صد و سی ملیت در حال تحصیل حوزوی هستند در نتیجه به دلیل برکت وجود حوزه علمیه شاهد سرازیر شدن علوم اسلامی به سایر کشورها هستیم.
وی ادامه داد: در دانشگاه نیز دانشجویان غیر ایرانی از بیست و سه ملیت درحال تحصیل در دانشگاه هستند و تلاش بر این است تا این تعداد به پنجاه ملیت برسد.
حجت الاسلام والمسلمین شریفی افزود: در مطالعه شهرهای دیگر نیز شهری مثل قم نیست که سراسر علم باشد و کوچههای آن مانند قم سرشار از مراکز علمی باشد.
رئیس دانشگاه قم بیان کرد: همچنین فرصت بینالمللی قم نیز در هیچ شهری نیست پس دانشگاه قم همانگونه که تاکنون تلاش کرده تا در عرصه بینالمللی شدن موفق باشد و نتیجه بخشی از آن ورود دانشگاه به مؤسسه علم سنجی تایمز و کسب رتبه ١٠۵ به جهت بین المللی بودن در میان کشورهای شرکت کننده بوده، باید به صورت جدیتر و بیشتر در این راستا تلاش کند
دکتر شریفی در پایان تصریح کرد: تمام تلاش مسئولین دانشگاه برای خدمت به دوستان بهکار گرفته شدهاست اگر ضعفی رفع نمیشود به دو جهت است نخست عدم آگاهی نسبت به وجود آن ضعف و دوم به واسطه محدودیتها و محرومیتهای دانشگاه توان رفع آن ضعف را ندارد.