• 1402/08/03 - 05:00
  • - تعداد بازدید : 192
  • - تعداد بازدیدکننده : 191
در دیدار با رایزن فرهنگی عراق در ایران تاکید شد:

ضرورت ارتقا همکاری­های دانشگاه­های عراق با دانشگاه قم

رئیس دانشگاه قم و رایزن فرهنگی جمهوری عراق در تهران، در دیدار هیات دانشگاه قم با مسئولان این رایزنی در سفارت عراق در تهران بر ضرورت ارتقا همکاری­های دانشگاه­های عراق با دانشگاه قم تاکید کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم رئیس دانشگاه قم در دیدار هیات دانشگاه قم با رایزن فرهنگی جمهوری عراق که روز دو شنبه در محل سفارت عراق در تهران برگزار شد، ضمن دعوت از ایشان برای حضور در دانشگاه قم گفت: شهر قم یکی از بین المللی‌ترین شهرهای ایران می‌باشد که در حدود اتباع 120 کشور  در آن مشغول به زندگی و تحصیل هستند و در دانشگاه قم نیز از ۲۴ ملیت دانشجو داریم که تعداد آنان نزدیک به ۴۰۰۰ نفر است.

وی با اشاره به ورود دانشگاه قم به رتبه‌بندی تایمز افزود: این رتبه‌بندی شاخص‌های متعددی دارد که در شاخص ارتباطات بین‌المللی دانشگاه قم در ایران رتبه اول  و در سطح جهانی رتبه ۱۰۵ را کسب کرد و ان­شالله شعار ما این است که از ۵۰ ملیت در دانشگاه قم دانشجو داشته باشیم. همچنین هیئت امنای دانشگاه مصوب کرده است که نام دانشگاه قم به نام دانشگاه بین المللی قم تغییر یابد.

رئیس دانشگاه قم با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه قم اضافه کرد: در دانشگاه قم کار پژوهشی به نام عرب داک انجام شده است که تمامی فعالیت‌های علمی و پژوهشی بین­المللی عراق در آنجا آمده است و می‌تواند بسیار برای شما و کشور عراق مفید باشد.

دکتر شریفی همچنین با اشاره به اینکه دانشگاه قم از لحاظ امکانات ورزشی جز ۱۰ دانشگاه برتر و از لحاظ امکانات خوابگاهی جز ۵ دانشگاه اول کشور است اظهار داشت: تمام این امکانات برای دانشجویان عراقی نیز فراهم است و آنان می‌توانند از امکانات ورزشی و خوابگاهی دانشگاه استفاده کنند.

وی افزود: دانشگاه قم از لحاظ آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی بسیار وضعیت مطلوبی دارد و طبق مستندات وزارت علوم دانشگاه قم از بعد آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی سالم‌ترین دانشگاه کشور است و با توجه به شرایط شهر قم و معنویت حاضر در این شهر انتظار نیز همین است که دانشجویان دانشگاه قم دانشجویانی در شأن اهل بیت و اسلام باشند.

رئیس دانشگاه قم با اشاره به خدمات دانشگاه قم به دانشجویان عراقی گفت: ما قبول داریم که در بعضی از موارد دارای مشکلاتی هستیم ولی به جرات می‌توان گفت خدمات دانشگاه قم به دانشجویان عراقی در کشور بی‌نظیر است.

دکتر شریفی با بیان اینکه سیاست ما در پایان نامه‌های ارشد و دکتری بحث نیاز محوری است تصریح کرد: دانشگاه قم این آمادگی را دارد که با شناخت نیازهای کشور عراق پایان‌نامه‌های دانشجویان این کشور را به سمت حل مسائل این کشور سوق دهد.

وی بیان داشت: ما همچنین آمادگی این را داریم که دانشجویان و خانواده‌هایی که در محور مقاومت هستند در دانشگاه قم تحصیل کنند.

در ادامه این دیدار دکتر یاسر رایزن فرهنگی جمهوری عراق در ایران با اشاره به اینکه سیاست دولت عراق همگرایی با کشورهای منطقه به ویژه جمهوری اسلامی ایران است از نقش ویژه دانشگاه قم  یاد کرد.

وی با بیان اینکه جایگاه شهر قم در ایران و در بین مردم عراق بسیار ممتاز است افزود: بین المللی شدن دانشگاه قم یک ضرورت است و نگاه ما همیشه به دانشگاه قم یک نگاه ایجابی بوده است

دکتر یاسر تصریح کرد روابط دانشگاه قم با مجموعه آموزش عالی عراق نباید صرفاً جهت جذب دانشجو باشد زیرا این یک تنزل است و باید علاوه بر آن بر روابط علمی و پژوهشی و برگزاری همایش­های علمی و بین­المللی نیز تاکید شود.

رایزن فرهنگی جمهوری عراق در ایران با اشاره به اینکه جذب دانشجو باید آخرین اولویت باشد گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته به زودی دانشگاه قم در جمع دانشگاه‌های معتبر دولت عراق خواهد قرار خواهد گرفت و ما سعی خواهیم کرد این مسئله زودتر اتفاق بیفتد.

وی اضافه کرد: در بحث جذب دانشجو بهتر است دانشگاه قم یک سامانه راه اندازی کند تا دانشجویان بین المللی بدون واسطه وارد این دانشگاه شوند.

دکتر یاسر با بیان اینکه وضعیت علمی دانشگاه‌های ایران از دانشگاه‌های کشورهای منطقه بهتر است آمادگی سفارت عراق برای تعمیق روابط با دانشگاه قم را اعلام کرد.

در ادامه این دیدار جمعی از مسئولان رایزن فرهنگی جمهوری عراق و مسئولین دانشگاه قم به گفتگو راجع به برخی مسائل از جمله بحث آموزش زبان فارسی، تدریس به زبان عربی، مباحث کنسولی و پایان نامه­ا پرداختند.

لازم به ذکر است در این دیدار علاوه بر دکتر شریفی ریسس داشنگاه قم، دکتر محمد علی حاجی ده آبادی رییس گروه همکاری­های علمی و بین­المللی دانشگاه، دکتر مهدی صدیقی معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر زندیه حضور داشتند.

 

  • گروه خبری : عمومی,اخبار
  • کد خبر : 867
کلمات کلیدی