• 1403/08/17 - 12:26
  • - تعداد بازدید : 83
  • - تعداد بازدیدکننده : 74
رییس دانشگاه قم:‌

دانشگاه قم آماده همکاری فنی و آزمایشگاهی با صاحبان صنایع است

رییس دانشگاه قم گفت: این مرکز آموزشی با داشتن ظرفیت‌های بسیار خوب علمی در رشته‌های علوم پایه آماده همکاری فنی و آزمایشگاهی با صاحبان صنایع فعال در قم برای ارتقا سطح تولید استان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدحسین شریفی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: اساتید رشته‌های علوم پایه دانشگاه قم در زمینه پژوهش‌های علمی به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته‌اند که صنعتگران استان می‌توانند از این قابلیت برای پیشبرد اهداف خود به خوبی استفاده کنند.

 

وی افزود: تعداد قابل توجهی از اساتید دانشگاه قم در رشته‌های علوم پایه توانسته‌اند جز ۲ درصد اساتید پر استناد پژوهش‌های علمی در سطح جهان شناخته‌ شوند که این موضوع موجب افتخار استان است و باید از این دستاوردها برای پیشرفت‌های صنعتی به بهترین شکل بهره برد.

 

وی ادامه داد: علاوه بر این دانشگاه قم از امکانات بسیار خوبی در بخش‌های آزمایشگاهی برخوردار است که صنایع استان می‌توانند برای انجام تحقیقات مورد نظر خود از این ظرفیت استفاده کنند.

 

شریفی با اشاره به برگزاری کنفرانس‌های متعدد علمی در رشته‌های علوم پایه در دانشگاه قم، گفت: این دانشگاه امروز به یکی از قطب‌های مهم برگزاری رویدادهای علمی در سطح ملی و بین المللی تبدیل شده ‌است و ما امیدواریم مدیران واحدهای تولیدی استان از توانمندی‌های علمی و پژوهشی اساتید دانشگاه قم برای رونق کسب و کار خود در حد مطلوب بهره‌مند شوند.

 

گفتنی است مسئولان دانشگاه قم تاکید دارند از آنجایی که قم شهری بین‌المللی است و تعداد قابل توجهی از افراد با ملیت‌های مختلف در آن ساکن هستند، این مرکز آموزشی ه قم از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرده و در راستای تقویت دیپلماسی علمی کشور که رکن ماندگار دیپلماسی عمومی است تمام توان خود را به‌کار گرفته‌است.

 

دانشگاه قم دارای هشت دانشکده، هشت مرکز پژوهشی و فناوری، ۴۱ گروه آموزشی، ۱۴۰ رشته تحصیلی و مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی و پردیس بین الملل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.

 

حدود ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه قم در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به‌تحصیل هستند که حدود نیمی از این تعداد را بانوان فرهیخته پردیس خواهران و صدها نفر را دانشجویان غیر ایرانی از کشورهای مختلف جهان تشکیل می‌دهند.

 

نزدیک به ۳۰۰ عضو هیات علمی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی در مراتب گوناگون علمی در دانشگاه قم حضور دارند که برخی از ایشان جز نخبگان ملی محسوب می‌شوند.

 

به گزارش ایرنا، از ابتدای سال‌جاری تا پایان مهرماه، ۱۱۰ پروانه بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی استان در قالب ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود در قم صادر شد.

 

حجم سرمایه‌گذاری صورت گرفته در طرح‌های یاد شده ۵۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال است که ظرفیت اشتغال برای چهار هزار و ۷۵۸ نفر را فراهم آورده‌است.

 

در همین رابطه ۶۵ مورد از ۱۱۰ پروانه بهره برداری صادر شده برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید است که با سرمایه‌گذاری ۳۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای یک‌هزار و ۵۹۳ نفر صورت پذیرفت.

 

همچنین تعداد ۴۵ مورد از پروانه‌های بهره‌برداری مرتبط با توسعه واحدهای صنعتی موجود است که با سرمایه گذاری ۲۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۱۶۵ نفر صادر شد.

 

شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

 

شایان ذکر است استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 4475
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید