• 1401/03/04 - 10:00
  • - تعداد بازدید : 107
  • - تعداد بازدیدکننده : 107

متسابقان به داوری مسابقات قرآن و عترت دانشجویان اعتماد داشته باشند

نماینده هیئت داوران بخش حفظ مسابقات سی‌وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، با اشاره به سطح داوران این دوره از مسابقات افزود: با توجه به اینکه داوران این دوره از مسابقات بین‌المللی و سطح الف کشوری هستند تقاضا داریم متسابقین به بحث داوری اعتماد داشته باشند و از اعتراضات بی‌مورد پرهیز کنند.

غلامرضا شاه میوه، نماینده هیئت داوران بخش حفظ مسابقات سی‌وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در گفت‌وگو با ستاد خبری با اشاره به این که امروز سوم خردادماه در خدمت حافظان ۵ جزء و ۱۰ جزء هستیم، تصریح کرد: در رشته حفظ دو بخش قرائت و حسن حفظ داریم و مجموع این دو بخش ۷۰ درصد حسن حفظ و ۳۰ درصد مجموعه قرائت فرد(صوت، تجوید، لحن، وقف و ابتدا) را شامل می‌شود.

وی با اشاره به سطح داوران این دوره از مسابقات افزود: با توجه به اینکه داوران این دوره از مسابقات بین‌المللی و سطح الف کشوری هستند تقاضا داریم متسابقین به بحث داوری اعتماد داشته باشند و از اعتراضات بی‌مورد پرهیز کنند.

شاه میوه بیان کرد: اگر داوران در موردی از داوری خود تشخیص دهند که نیاز به بررسی مجدد وجود دارد از طریق ناظر مسابقات اقدام کرده و روند قانونی بازبینی را طی می‌کنند.

نماینده هیئت داوران بخش حفظ مسابقات سی‌وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور گفت: در سال های قبل در جشنواره ملی معمولا شاهد حضور دو داور در هر رشته مانند صوت و لحن، ترتیل، تجویز وقف و ابتدا بودیم که بنا به دلایلی و شاید بحث ریاضت اقتصادی، تعداد داوران به جز رشته حسن حفظ در هر رشته یک نفر داوری می‌کند.

شاه میوه با اشاره به اینکه در مسابقات مکانی تعبیه شده که کارنامه‌ها صادر می‌شود و متسابقان می‌توانند کارنامه خود را دریافت کنند، ابراز کرد: تعداد سطرهای مورد پرسش در دو رشته حفظ 5جز و 10 جز ۱۲ سطر است.

وی با اشاره با اینکه طبق قرعه‌کشی انجام شده در روز 31 اردیبهشت‌ماه اسامی متسابقان به نوبت مشخص است، یادآور شد: شرکت کنندگان در این مرحله موظف هستند طبق قرعه کشی در سالن‌های مشخص شده حضور پیدا کنند و در صورت عدم حضور پس از دوبار اعلام اسامی، طبق آیین نامه از گردونه مسابقات حذف می‌شوند.

  • گروه خبری : فرهنگی,اخبار
  • کد خبر : 2769