• 1402/10/27 - 05:00

امضای تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه قم و دانشگاه کربلا

تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه قم و دانشگاه کربلا در زمینه های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی به امضاء رسید.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، طی جلسه ای با حضور دکتر احمدحسین شریفی و هیأت همراه او از دانشگاه قم شامل آقایان دکتر حسن زندی، دکتر مهدی صدیقی و دکتر محمد شربتی، و آقای دکتر باسم خلیل السعیدی از دانشگاه کربلا و معاونینشان، تفاهم نامه ای در زمینه های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی میان این دو دانشگاه به امضاء رسید.

این تفاهم نامه شامل مواردی همچون برگزاری دوره های آموزشی مشترک، کارگاه ها، تبادل اساتید و دانشجویان، تشکیل همایش‌ها و سمینارهای مشترک و دیگر زمینه‌های همکاری بین المللی است.

همچنین،  در این جلسه دکتر احمد حسین شریفی به معرفی دانشگاه قم و امکانات آن پرداخته و با نمایش کلیپی از ساختار دانشگاه، توانمندی ها و امکانات آن را به زبان عربی برای حاضران به نمایش گذاشتند.

دانشگاه کربلا با بیش از ۲۶ هزار دانشجو و ۱۸۸۵ هیأت علمی، امکانات فراوانی در اختیار دارد و اعلام کرده است که آماده است در هر زمینه‌ای با دانشگاه قم جهت توسعه علمی و فرهنگی همکاری داشته باشد.

در پایان جلسه نیز، هدایا و تندیس‌های نمادین به یادبود بین دو دانشگاه تبادل و تقدیم شد.

امیدواریم که این همکاری، به برکت اهل بیت علیهم السلام، به عنوان یک گام مؤثر در توسعه علمی و فرهنگی دو کشور به نتیجه برسد.