• 1402/10/11 - 05:00

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های بین دانشگاه شهید باهنر کرمان و دانشگاه قم

تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی با هدف ایجاد زمینه‌های همکاری و مشارکت درانجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی میان دانشگاه قم و دانشگاه باهنر کرمان صبح امروز دوشنبه 11 دی‌ماه منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، در راستای گسترش تعاملات و همکاری‌های‌ علمی، پژوهشی و تبادل تجربیات و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های متقابل  تفاهم‌نامه توسط رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد حسین شریفی رئیس دانشگاه قم به امضا رسید.

گفتنی است تألیف و تدوین کتاب‌های درسی رشته‌های مورد نیاز و مرتبط - طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی در حوزه فعالیت‌ها و اهداف مشترک - همکاری در چاپ، نشر و توزیع آثار مشترک با در نظر گرفتن امکانات طرفین و تألیف و ترجمۀ کتاب‌های مبنایی در حوزه علوم انسانی - نقد و بررسی تحلیلی کتاب‌های درسی رشته‌های مورد نیاز و مرتبط - همکاری و مشارکت در اجرای همایش‌های ملی، منطقه‌ای وبین‌المللی و نمایشگاه‌ها، میزگردهای علمی و پژوهشی در موضوعات تخصصی طرفین و برگزاری نشست‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی، پژوهشی، سخنرانی‌، همایش‌ها و کرسی‌های آزاد اندیشی،ترویجی و نظریه پردازی ... در چارچوب فرصت های مطالعاتی - همکاری در معرفی آثار علمی و برنامه‌های پژوهشی، تبادل اطلاعات، تجارب و استفاده از منابع علمی در اختیار طرفین - بهره‌گیری از نویسندگان و پژوهشگران برای انجام یا نظارت علمی متون آموزشی و پژوهشی طرفین - حمایت مادی و معنوی از پایان‌نامه و رساله‌های تحصیلات تکمیلی همسو با اهداف طرفین - همکاری در زمینه اطلاع رسانی درباره موضوعات علمی، پزوهشی طرفین و همکاری متقابل در استفاده از امکانات رفاهی دو دانشگاه از موضوعات این تفاهم نامه بود.

شایان ذکر است این تفاهم‌نامه در پنج ماده و به مدت چهارسال از امروز در دو نسخه که هر کدام حکم واحد را دارند، به امضای طرفین رسید.