• 1403/06/10 - 22:25

تعویض تابلو دژنکتور دانشگاه قم

دژنکتور که یکی از اجزای مهم و حیاتی در شبکه برق است و بدون آن امکان توزیع و انتقال انرژی الکتریکی وجود ندارد به همت معاونت اداری و مالی دانشگاه قم تعویض شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم و به نقل از معاونت اداری و مالی، دژنکتور یکی از اجزای مهم و حیاتی در شبکه برق است که بدون آن امکان توزیع و انتقال انرژی الکتریکی وجود ندارد.
اهمیت دژنکتور در سیستم‌های قدرت تا حدی است که آن را قلب تپنده شبکه برق می‌نامند.
دژنکتور که به بریکر معروف است، یک وسیله ارتباطی بین ترانسفورماتورها و خطوط انتقال و یا جدا کننده‌ها می‌باشد که از تجهیزات و سیستم‌های الکتریکی در برابر اضافه بار و جریان اتصال کوتاه نیز حفاظت می‌کند و هنگام بروز عیب در تجهیزات فشار قوی، قسمت معیوب فوراً و کمتر از یک ثانیه به وسیله کلید قدرت یا همان بریکر به طور خودکار قطع خواهد شد.
مزایای تابلو کامپکت به شرح ذیل می‌باشد:
۱-خطر برق گرفتگی وجود ندارد
۲-کاهش مصرف برق در تابلو کامپکت