• 1403/04/11 - 10:39

دریافت درجه B فصلنامه «پژوهش های زیست قوم شناختی و حفاظت» از سوی کمیسیون نشریات علمی معاونت پژوهش و فناوری وزارت عتف

فصلنامه «پژوهش های زیست قوم شناختی و حفاظت» نشریه گروه زیست شناسی دانشگاه قم از سوی کمیسیون نشریات علمی معاونت پژوهش و فناوری وزارت عتف درجه B را دریافت کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، این نشریه حوزه فعالیتی خود را چاپ مقاله در زمینه دانش سنتی و بومی استفاده از گیاهان و جانواران، تاریخچه استفاده سنتی از گیاهان و جانوران، مباحث مذهبی، فرهنگی، اجتماعی طب سنتی و حفاظت از گیاهان و جانوران بومی معرفی کرده است.

علاقه مندان می توانند جهت مطالعه مقاله های منتشر شده در این مجله و یا ارسال آثار خود جهت انتشار به آدرس  https://ethnobiocons.qom.ac.ir/ مراجعه نمایند.

لازم به توضیح است که 4 شماره از این نشریه منتشر شده است.

این موفقیت بزرگ را به عوامل نشریه (مدیر مسئول، سردبیر، اعضای هیات تحریریه و مدیر داخلی ) و مدیریت نشریات دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می کنیم.

• گروه خبری : پژوهش