• 1403/06/10 - 21:17

دیدار ریاست دانشگاه با مدیر کل جدید صدا و سیمای مرکز قم

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریفی با مدیر کل جدید صدا و سیمای مرکز قم دیدار، و بر لزوم افزایش همکاری‌ها تاکید کرد.

در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریفی ضمن عرض تبریک به آقای دکتر پهلوانیان عنوان کرد: چه در مراکز حوزوی قم و چه در مراکز دانشگاهی، امکانات و ظرفیت‌هایی وجود دارد که بعضا اعضای خود این مجموعه‌ها نیز از این امکانات و ظرفیت‌ها بی‌خبر هستند.‌

وی خاطر نشان کرد: شاید خیلی از دانشگاهیان و حتی طلاب بی‌خبر باشند که در حوزه، درس‌های خارج متاورس و یا هوش مصنوعی برگزار می‌شود که اطلاع‌رسانی این موارد بر عهده صدا و سیما است.

دکتر پهلوانیان نیز در این دیدار جهت گسترش تعاملات دو مجموعه ابراز امیدواری کرده و افزود: نه تنها صدا و سیمای قم، بلکه سایر شبکه‌های صدا و سیما نیز باید بتوانند از ظرفیت محققان، پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه قم استفاده کنند.

رئیس دانشگاه قم نیز در پایان بر آمادگی دانشگاه قم جهت همکاری هرچه بیشتر با صدا و سیما تاکید کرد.
  • گروه خبری : عمومی