• 1399/11/07 - 21:00
  • - تعداد بازدید : 89
  • - تعداد بازدیدکننده : 89
رئیس سازمان صمت استان قم تصریح کرد:

شرایط تحریم فرصتی برای شکوفایی حوزه صنعت کشور

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم، ارتباط و اعتماد دانشگاه با صنعت و جامعه را ضروری خواند و تاکید کرد: تولید پارچه چادر مشکی در استان قم می‌تواند به عنوان یک صنعت فرهنگی دانش بنیان و حتی جهت صادرات به کشورهای اسلامی مورد توجه قرار گیرد.

 

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، دکتر محمود سیجانی رئیس صمت استان قم، عصر امروز سه شنبه 7بهمن ماه پس از بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه در جلسه ای با حضور رئیس، معاون و مدیران دانشگاه قم، در سخنانی شرایط تحریم را فرصتی برای شکوفایی حوزه صنعت کشور عنوان کرد و گفت: برنامه و چشم انداز ما در عرصه صنعت، نهضت ساخت داخل یا همان طرح خنثی سازی تحریم مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان قم در عرصه صنعت و معدن خاطرنشان کرد: رتبه دوازدهم استان قم در بخش صنایع پراشتغال بیانگر این است که این استان توانایی دارد به برکت بارگاه حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران و مردم مذهبی و توانمندی که دارد، در عرصه صنعت پیشگام باشد.

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان قم، ارتباط و اعتماد دانشگاه با صنعت و جامعه را ضروری خواند و تاکید کرد: تولید پارچه چادر مشکی در استان قم می‌تواند به عنوان یک صنعت فرهنگی دانش بنیان و حتی جهت صادرات به کشورهای اسلامی مورد توجه قرار گیرد.

دکتر سیجانی با اشاره به پتانسیل معادن استان قم یادآور شد: دریاچه نمک می‌تواند قطب بسیاری از عناصر استراتژیک و ماده‌های اولیه صنایع دیگر باشد و در بحث فناوری، گردشگری، کویرنوردی و مسائل دیگر برای استان، ارزش افزوده داشته باشد.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر عسکر دیرباز، رئیس دانشگاه قم نیز با اشاره به چشم انداز این دانشگاه در عرصه‌های مختلف عنوان کرد: در صورت توجه به ظرفیت‌های دانشگاه قم در عرصه علوم انسانی، فنی مهندسی، پایان نامه ها و آزمایشگاه، این دانشگاه می‌تواند در جهت جهش تولید، شکوفایی صنعت و ارتقای علمی در سطح کشور گام بردارد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر فراهانی فرد، معاون پژوهشی دانشگاه قم با اشاره به ارتقای رتبه پژوهشی این دانشگاه به رتبه 27 خاطرنشان کرد: طرح دانشگاه در جهت کاربردی شدن پایان نامه ها این است که در مرحله نخست تقاضا محور و در گام بعد نیازمحور باشند و صنعتکاران حتی اگر عضو هیات علمی نباشند می‌توانند به عنوان استاد مشاور در این عرصه کمک کنند.

همچنین دکتر احسانی، مدیر پژوهشی دانشگاه قم به ایده دفتر فناوری در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: قبلا دفتر پژوهش در حوزه مدیریت پژوهش فعال بود و در حال حاضر ایده دفتر فناوری در جهت تبدیل فناوری به ثروت شکل گرفته است که در صورت حمایت می‌توانیم در این عرصه پیشرفت داشته باشیم.

وی افزود: افزون بر پایان نامه های کاربردی و اشتغال زا که باعث ایجاد و شناسایی فرصت‌های شغلی برای دانشجویان است، فرصت‌های مطالعاتی برای اعضای هیات علمی در عرصه‌های مختلف نیز می‌تواند در ارتقای پژوهش‌های کاربردی موثر باشد.

در ادامه دکتر بایسته رییس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه نیز به رشد سه برابری قراردادهای پژوهشی و تفاهم نامه های دانشگاه با مراکز مختلف در شرایط کرونا اشاره کرد و بر نقش سامانه های ارتباطی پژوهشی در حمایت و رشد پژوهش تاکید کرد.

همچنین مهندس مدبری، مدیر مرکز رشد دانشگاه قم با ارائه گزارشی از عملکرد مرکز رشد دانشگاه قم یادآور شد: وظیفه مرکز رشد، حمایت از کسب و کارهایی است که بنیان علمی دارند و مرکز رشد قم، تابلو بزرگ حوزه‌های فناوری براساس نیاز ایجاد شده است.

  • گروه خبری : عمومی,اخبار
  • کد خبر : 3271
کلمات کلیدی

تصاویر