در دانشگاه قم برگزار شد؛
مراسم اختتامیه سومین رویداد ملی هجرت خانه سلیمانی
مراسم اختتامیه سومین رویداد هجرت خانه سلیمانی، با حضور شخصیتهای استانی و کشوری در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد در صحبتهایی با اشاره به موضوع این رویداد و نقش بانوان در تمدنسازی؛ تمدنسازی را امری زمانبر دانست و گفت: در شکلگیری تمدن نوین اسلامی عنصر فرهنگ و الگوی تربیتی نقش بسیار مهمی دارد.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی، بعد اقتصادی تمدن سازی است که باید با توانمندسازی در مسیر پیشرفت قرار گیریم. دکتر عبدالملکی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرد: ارکان تمدن نوین اسلامی فرهنگ، علم و اقتصاد هستند که باید با گفتمان جدید و عملکرد موفق همراه باشد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد با بیان اینکه کارآفرینی یکی از راههای موفقیت اقتصادی است اضافه کرد: پشت کار، انگیزه موفقیت، ابتکار، پافشاری در حل مشکل، تحمل ابهام، درستکاری و قابلیت اعتماد، تحمل شکست و اعتماد به نفس از ویژگیهای کارآفرین موفق است.
در ادامه این مراسم دکتر امیدیان معاون اقتصادی استانداری قم با اشاره به اینکه در تمامی تمدنهای بشری مدینه فاضله و رسیدن به آن بسیار مهم بوده است گفت: مدل بومی شده مدینه فاضله که منطبق با موازین اسلامی باشد همان جامعه مهدوی است.
وی در ادامه با اشاره به نقش زنان در جامعه و اقتصاد افزود: در مورد نقش زن مسلمان در بیان امام خمینی رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری، صحبتها و بیانات زیادی وجود دارد که بر ضرورت حضور زنان در فعالیتهای اجتماعی تاکید میکند که البته این امر را باید مدنظر داشت که نباید نقش همسری و مادری به حاشیه برود.
معاون اقتصادی استاندار قم با طرح این مسئله که مدل اشتغال کنونی بانوان چقدر منطبق با نقش زن ایرانی و مسلمان است تصریح کرد: باید یک الگوی زن موفق در چارچوب موازین اسلامی ارائه کرد.
دکتر امیدیان در انتهای صحبتهای خود بیان کرد: دولت در حوزه اشتغال بانوان 2 کار را میتوان پیگیری کند، اول تلاش کنیم شرایط کاری بانوان در منزل فراهم شود، هم در حوزه مجوزها هم اعتبارات و همچنین باید از طرحهای اشتغال بانوان با حفظ شئونات اسلامی نیز حمایت کرد.
در انتهای این مراسم دکتر سعیدی دبیر سومین همایش ملی هجرت با تشکر از حضور شرکت کنندگان در این دوره همچنین ارائه گزارشی از سه روز برگزاری این رویدا گفت: یکی از اهداف این برنامه این بود که بر خلاف تصور رایج که نقش آفرینی زن را در بیرون از خانه موثر میداند طرحی ارائه کرد که میتوان در خانه و با حفظ شأن مادری و همسری به فعالیت اقتصادی بپردازد که هدف ما نیز ارائه نگاه و الگویی متفاوت بود.
وی افزود: تلاش ما در این دوره بر این بود که نگاهها دریچههای جدیدی را باز کنیم که علاوه بر نگاههای مادی مباحث معنوی نیز در آن مورد توجه باشد.
لازم به ذکر است در پایان این مراسم از برگزیدگان و فعالان این رویداد ملی توسط مقامات استانی و کشوری تجلیل شد.