• 1403/06/06 - 17:15

نتایج پنجمین دوره انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم اعلام شد

پنجمین دوره انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم برگزار و اعضای جدید این شورا و دبیران دفاتر دانشکده‌ای این تشکل تعیین شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، پنجمین دوره انتخابات شورای مرکزی تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم برگزار و ۷ نفر به عنوان اعضای شورای مرکزی این تشکل انتخاب شدند.
 پس از برگزاری پنجمین دوره‌ی انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم و تشکیل اولین جلسه شورای مرکزی این تشکل، امیررضا فرج اللهی به عنوان دبیرکل این تشکل دانشجویی انتخاب شد.
در ادامه محمدجواد خوش رفتار قمی به عنوان قائم مقام و دبیر واحد تشکیلات، امیررضا درویشی به عنوان دبیر واحد سیاسی، مهدی حسنی به عنوان دبیر واحد فرهنگی، علی فیضی به عنوان دبیر واحد مطالعات راهبردی و بین‌الملل، امیرحسین علی نیا به عنوان دبیر واحد روابط عمومی و ابوالفضل یگانه به عنوان دبیر واحد آموزش انتخاب شدند.
ابوالقاسم مقیمی و شهاب خادمی نیز به عنوان اعضای هیات نظارت این تشکل دانشجویی تعیین شدند.
همچنین با رای اعضای این شورا، علی رزم پا به عنوان دبیرکل دانشکده‌ی الهیات و معارف اسلامی، متین رنجبر به عنوان دبیرکل دانشکده‌ی فنی و مهندسی، مهدی ذوالفقاری به عنوان دبیرکل دانشکده‌ی علوم پایه، امیررضا نظری مقدم به عنوان دبیرکل دانشکده‌ی حقوق، ادبیات و علوم انسانی و علی بهارلو به عنوان دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم منصوب شدند.
  • گروه خبری : فرهنگی