• 1399/06/20 - 12:00

ارتقای رتبه علمی دانشگاه قم در رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

دانشگاه قم با ۶ پله صعود در جایگاه ۲۷ پژوهشی دانشگاههای جامع، در رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، دکتر علی احسانی مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه عنوان کرد:
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) هر ساله دانشگاه های جهان، جهان اسلام و کشور را رتبه بندی می نماید. رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور از سال ۱۳۸۹ به صورت رسمی و بر اساس معیارها و شاخص های مصوب ششمین نشست فوق‌العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی انجام می‌شود.
در جدیدترین نتایج منتشر شده توسط  ISC، دانشگاه قم در ارزیابی سال ۹۸۱۳۹۷، موفق به کسب رتبه سی و چهارم در بین دانشگاه‌های‌ جامع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.
دانشگاه ها در نظام رتبه بندیISC در پنج شاخص شامل پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و امکانات و فعالیت های اجتماعی- اقتصادی ارزیابی می شوند و دانشگاه قم در شاخص پژوهش با ۶ پله صعود نسبت به سال قبل رتبه ۲۷ دانشگاههای جامع کشور را کسب کرده است.

• گروه خبری :