• 1400/10/22 - 06:00
خبر موفقیت؛

کسب مقام دوم جشنواره پایان‌نامه‌های برتر قرآنی کشور توسط دانشجوی دانشگاه قم

​​​به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان بیستمین جشنواره ملی پایان نامه های برتر دینی و قرآنی دانشجویان کشور 20دی ماه به میزبانی دانشگاه بین المللی اهل بیت برگزار شد.

در بخش رساله‌های دکتری، دکتر روح الله داوری دانش‌آموخته مقطع دکتری تفسیر تطبیقی دانشگاه قم برای رساله با عنوان "تحلیل مبانی قرآنی اصول سیاست خارجی از منظر مفسران فریقین" موفق به کسب مقام دوم جشنواره شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی دیاری و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدرضا مودب از اعضای هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه قم، استاد راهنما و استاد مشاور رساله دکتری "تحلیل مبانی قرآنی اصول سیاست خارجی از منظر مفسران فریقین" بودند.

دکتر سیدرضا مودب، استاد تمام دانشگاه قم، دکتر عباس اشرفی، دانشیار داشگاه علامه طباطبایی، دکتر هدایت الله جلیلی، دانشیار دانشگاه خوارزمی و دکتر داود صائمی، استادیار علوم و معارف قرآن کریم در هیئت داوران این دوره از جشنواره حضور داشتند.

مشروح خبر اختتامیه بیستمین جشنواره ملی پایان نامه های برتر دینی و قرآنی دانشجویان کشور در تارنمای وزارت علوم تحقیقات و فناوری به آدرس https://farhangi.msrt.ir/fa/news/66254 قابل دسترسی و مشاهده است.

• گروه خبری :