• 1402/02/01 - 17:00

اطلاعیه برگزاری آزمون جامع کتبی گروه فلسفه

قابل توجه دانشجویان محترم دکتری روزانه و پردیس گروه فلسفه (رشته فلسفه و کلام اسلامی؛ کلام اسلامی؛ فلسفه تطبیقی) دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه قم

به اطلاع می رساند امتحان جامع کتبی دوره دکتری گروه فلسفه (رشته فلسفه و کلام اسلامی؛ کلام اسلامی؛ فلسفه تطبیقی) با توجه به سرفصل‌های زیر در تاریخ ۳۰ اردیبهشت (روز شنبه) ساعت ٩ الی اذان ظهر در محل دانشکده الهیات و معارف اسلامی به صورت حضوری برگزار می شود.

داوطلبان محترم جهت ثبت نام و اخذ مجوز شرکت در آزمون نهایت تا تاریخ ١۵ اردیبهشت ماه با آموزش دانشکده بخش روزانه (جناب آقای اسد اللهی 02532103943 و جناب آقای موسویان 02532103946) و بخش پردیس(جناب آقای اجاقی02532103553مراجعه نموده و برای کسب هرگونه اطلاعات بیشتر با گروه فلسفه جناب آقای نیکوکلام ( 02532103980) از ساعت ١٠ الی ١٣ تماس حاصل فرمایید.

منابع آزمون جامع کتبی رشته فلسفه و کلام اسلامی الف) فلسفه ملاصدرا ١اسفار جلد اول ( ۹ فصل اولب) فلسفه ملاصدرا ٢۱.اسفار جلد اول (بحث وجود ذهنی۲.اسفار جلد دوم (بحث علت و معلولج) فلسفه مشاءفلسفه مشاء با تکیه بر اهم آراء ابن سینا (مولف جناب دکتر ذبیحی) به استثناء دو بحث ارکان سازنده علوم و کلی و جزئی.

منابع آزمون جامع کتبی رشته فلسفه تطبیقی الف) وجود و عدم١.اسفار جلد اول (بخش وجود شناسی تا پایان مرحله اول صفحه ٣٢۶) ٢.کتاب هستی در اندیشه فیلسوفان (مولف اتین ژیلسون) ٣.مطالب تدریس شده در درس وجود و عدم ب) صفات خدا١اسفار جلد ششم ٢.تاریخ فلسفه کاپلستون (مابعد الطبیعه ارسطو؛ افلوطین؛ اسپینوزاج) معرفت شناسی دینی١.نظریه های توجیه معرفت؛ عقل گرایی و حس گرایی و شک گرایی٢.بررسی و نقد مقدمه المیزان علامه طباطبایی(ره) ٣.نقد و ارزیابی مقاله آقای صادقی رشاد " ضرورت تاسیس فلسفه دین و معرفت شناسی دینی و منطق معرفت دینی". ۴نقد و ارزیابی جلد دوم فلسفه های مضاف (چاپ فرهنگ و اندیشه اسلامی) ۵.معرفت شناسی؛لوئیس پی پویمن: بخش های توجیه معرفت، مبناگروی، انسجام گرایی، فضیلت گرایی‌ و شک گرایی. ۶.مقاله چیستی فلسفه تطبیقی (مولف جناب دکتر مهدی منفرد)

• گروه خبری : اطلاعیه و اطلاعیه های تصویری, آموزش