• 1399/03/20 - 11:00

اطلاعیه تمدید مهلت درخواست حذف ترم و حذف اضطراری

اطلاعیه شماره ۸

اطلاعیه تمدید مهلت درخواست حذف ترم و حذف اضطراری

باتوجه به درخواست‌های مکرر دانشجویی و نیز تعیین تکلیف نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی جاری، دانشجویان متقاضی حذف ترم بدون احتساب و نیز حذف اضطراری (ضرفاً یک درس) که تاکنون اقدامی در این خصوص انجام نداده‌اند، می توانند طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه جاری (20 و 21 خردادماه) نسبت به ثبت درخواست‌های مذکور اقدام نمایند.

لازم به ذکر است این گروه از دانشجویان متقاضی حذف اضطراری، صرفاً امکان حذف یک درس را خواهند داشت.
همچنین دانشجویانی که قبلاً اقدام به حذف ترم بدون احتساب کرده و در حال حاضر متقاضی ابقای ترم و حفظ کلیه واحدهای انتخابی خود هستند، می‌توانند از روز شنبه 24 خرداد ماه لغایت دوشنبه 26 خردادماه نسبت به ثبت درخواست خود مبنی بر انصراف از حذف ترم را از طریق منوی اعلام اشکال در پیشخوان خدمت سیستم گلستان برای برنامه‌ریزی آموزشی ارسال نمایند.
کلیه زمان‌بندی‌های مندرج در این اطلاعیه قطعی و به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود.
دانشجویانی که به هر دلیل متقاضی انصراف از حذف ترم هستند و درخواست خود را در سیستم گلستان ثبت می نمایند، ملزم به شرکت در امتحانات بوده و عواقب عدم شرکت ایشان در جلسات امتحانی برعهده شخص دانشجو خواهد بود.

مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه قم

• گروه خبری : اطلاعیه و اطلاعیه های تصویری, آموزش