• 1399/11/28 - 11:00

هرگز چنین نیست این"قرآن"
یاد آوری است.(عبس11)

فصل اول
طرح انس با قرآن کریم "تذکره"

با محوریت تفسیر سوره حمد
حضرت آیت الله جوادی آملی(دام ظله)

با محوریت تفسیر سوره های حمد و یوسف
حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی

این طرح از تاریخ 1399/12/1 و هر جلسه با پاسخ به 5 سئوال در سامانه ou.qom.ac.ir  آغاز می شود.

اساتید محترم در انتخاب هر دو یا یکی از تفاسیر آیت الله جوادی آملی و استاد قرائتی مختار می باشند.

ورود به سامانه ou.qom.ac.ir  و ثبت شماره استادی و کد ملی در قسمت کد کاربری و رمز ورود، به منزله ثبت نام در این طرح می باشد.

هر شرکت کننده فقط دو بار امکان پاسخگویی به سئوالات را خواهد داشت.

در پایان به شرکت کنندگان عزیزی که موفق به کسب 70 درصد از امتیاز کل هر کدام از تفاسیر شوند به طور جداگانه از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم، گواهینامه فصل اول معرفت افزایی طرح انس با قرآن کریم (تذْکرةٌ) اعطا می گردد.

در پایان طرح، از عزیزانی که موفق به کسب امتیاز لازم نگردند آزمون جامعی اخذ می شود و در صورت احراز امتیاز لازم، گواهینامه اعطا می شود.

عزیزانی که بتوانند درباره مفاهیم آیات، در بخش‌های مختلف فرهنگی شامل(پژوهشی، ادبی، هنری، فناوری، آوایی و....) تولید محتوا و اثر نمایند، جوایز نفیسی به رسم یاد بود اهداء می گردد.

اساتید گرامی، منابع و فایل‌های تفسیر را می توانند هر هفته از سامانه دریافت نمایند و بطور منظم یا متناوب در آزمون شرکت نمایند.

امکان دسترسی به فایل های تفسیر در کانال ایتای اساتید دانشگاه قم فراهم می باشد.

در طول اجرای طرح، نشست اساتید با مفسرین گرانقدر بصورت آنلاین (وبینار) برگزار می گردد.

اساتید محترم برای هم اندیشی و ارائه نظرات و پیشنهادات می توانند به تالار گفتگو به شناسه گروه زیر مراجعه فرمایند.

گروه فعالیت های قرآن و عترت
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم