• 1399/11/25 - 15:00

اطلاعیه های گروه فلسفه و کلام اسلامی

به اطلاع آن دسته از دانشجویان محترم دکتری (پردیس خودگردان و روزانه) متقاضی شرکت در آزمون جامع شفاهی نیمسال اول
١۴٠٠-١٣٩٩ در رشته کلام اسلامی می رساند که آزمون مذکور در روز یکشنبه ٣ اسفندماه ساعت ٩ صبح بصورت مجازی برگزار می گردد.

لذا داوطلبان محترم می بایست تا روز سه شنبه مورخ ٢٨ بهمن‌ماه با مراجعه به تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه (پردیس ودانشکده الهیات ومعارف اسلامینسبت به ثبت نام و اخذ مجوز شرکت در امتحان ومعرفی نامه به گروه فلسفه وکلام اسلامی، اقدام نمایند.

از آنجایی که امتحان مذکور در سامانه مجازی دانشگاه (ادوب کانکت)همراه با پشتیبانی سامانه اسکایپ برگزار میگردد، ضروری است که داوطلبان با نصب هر دو سامانه ادوب کانکت و اسکایپ بر روی لب تاب یا تبلت در امتحان شرکت فرمایند.واز مراکزی با اینترنت قوی و پر سرعت استفاده نمایند تا در جریان آزمون با قطع اینترنت مواجه نشوند.

منابع امتحانی
١. اللوامع الالهیه فاضل مقداد کامل بویژه مباحث توحید وصفات الهی