• 1403/04/07 - 00:17
  • - تعداد بازدید : 227
  • - تعداد بازدیدکننده : 213

4 وظیفه اصلی اعضای هیئت علمی کدامند؟

رئیس دانشگاه قم اصلی ترین وظایف اعضای هیئت علمی را آموزش به روز و پویا، انس با دانشجویان، پژوهش یا فناوری و فعالیت فرهنگی عنوان کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر شریفی، رئیس دانشگاه در نشست با اعضای جدید هیئت علمی که عصر چهارشنبه ششم تیرماه برگزار شد، با بیان اینکه اساتید دانشگاه با دریایی از مسائل در کلاس و سایر محیط های دانشگاهی روبه رو می شوند، عنوان کرد: استاد موفق کسی است که خود را درگیر حاشیه ها نکند و تمام همّ و غم خود را بر وظایف استادی معطوف دارد.
 
وی ادامه داد: اصلی ترین وظایف اعضای هیئت علمی، آموزش به روز و پویا، انس با دانشجویان، پژوهش یا فناوری و فعالیت فرهنگی است؛ لذا از آنجا که قرآن هم به ما دستور می دهد «فاذا فرغت فانصب» یعنی هر گاه از کار مهمی فراغ شدی، بلافاصله کار مهم بعدی را شروع کن؛ بهتر آن است که تعطیلی برای خود تعریف نکنیم و زمان خود را معطوف به وظایف استادی برنامه ریزی کنیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین شریفی در بیان توصیه اخلاقی، از بدترین رذایل مربوط به عالمان را حسادت عنوان کرد و گفت: اجازه‌ی ورود این رذیله را ندهیم و نیز به گونه‌ای عمل کنیم که حسادت دیگران مانع از انجام وظایف و پیشرفت ما نشود. از ارتقای دیگران لذت ببریم و غبطه بخوریم.
 
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر نوروزی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم عنوان کرد: سوالی مطرح است اینکه با عدالت خدا سازگاری ندارد که شخصی در ناز و نعمت و دیگری در فقر، یا کسی در محیط خوب و دیگری در محیط بد رشد کند، پاسخ اینست خداوند متفاوت عطا می کند و در مقابل، متفاوت نیز طلب می کند.
 
وی ادامه داد: میزان بهره‌ی هر کدام از ما از علم، موقعیت اجتماعی و ... داده های خدا به ماست تا خداوند به میزان این عطا از ما درخواست و طلب کند. سی سال هیئت علمی خواهیم بود و به همین میزان باید پاسخگو باشیم؛ لذا باید توان استفاده از این ظرفیت را در خود ایجاد کنیم.
 
دکتر نوروزی با بیان اینکه اساتید دانشگاه‌‌ها جزو بالاترین مرجعیت اجتماعی هستند، گفت: در روایت داریم یک عالم برای شیطان از هزار عابد بالاتر است؛ چون عابد برای خود می کند و عالم دیگران را جلو می برد. هرجا شیطان بیعت می گذارد، عالم با بصیرت از آن مسیر نهی می کند. در حالی که عابد مشغول عبادت است و برای رفع بدعت دانشی ندارد.
  • گروه خبری : آموزش
  • کد خبر : 4044
کلمات کلیدی