حجت السلام حٌرزاده
اثرگذاری طرح تدریس با جهتگیری الهی، به صورت تدریجی امکانپذیر است
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: طرح تدریس با جهتگیری الهی تا بهحال در بخشهای به کار گرفتهشده بالای ۸۰ درصد با موفقیت همراه بوده و غالب کسانی که آموزشدیدهاند، با این جهتگیری الهی تدریس خود را آغاز کردند. اما کار نیاز به پیگیری و استمرار دارد و تشخیص ما این است که اثرگذاری این طرح بهصورت نرم و تدریجی امکانپذیر خواهد بود.
حجتالاسلام محمدمهدی حرزاده معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم و در حاشیه نشست طرح ارائه دروس با رویکرد الهی، علم را ذاتاً دینی و اسلامی دانسته و عنوان کرد: تدریس با جهتگیری الهی مبتنی بر دو اصل است؛ یکی اینکه استاد علاوهبر نقش آموزشی رسالت تربیتی هم دارد که البته این نقش بسیار مسلم است اما میشود در مرحله اول آن را تقویت کرد و در مرحله دوم رنگ و جهت الهی به آن بخشید و دومین مبنا این است که ما گاهی برخلاف آنچه واقعیت است و علم ذاتاً جهتی الهی دارد آن را کتمان میکنیم اما میتوانیم دوباره آن را ظاهر کنیم.
وی تاکید کرد: نباید به این عناوین اکتفا کرد و باید با محتوای آموزشی بهخوبی آشنا شد. لذا کسانی که تمایل دارند با جهتگیری الهی تدریس داشته باشند میتوانند از محتوای آموزشی ارائهشده استفاده داشته باشند.
حرزاده ادامه داد: این طرح تا بهحال در بخشهای بهکارگرفتهشده بالای ۸۰ درصد با موفقیت همراه بوده و غالب کسانی که آموزشدیدهاند، با این جهتگیری الهی تدریس خود را آغاز کردند. اما کار نیاز به پیگیری و استمرار دارد که انشاءالله بتوان در آن پیشرفتهای بیشتری دست یافت و تشخیص ما این است که این طرح قابلیت اجرا دارد اما اثرگذاری آن بهصورت نرم و تدریجی امکانپذیر خواهد بود.
نظر دهید