رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها:
جریان نخبگانی بررسی کننده مسائل کشور و حوزه علمیه جهتدهنده این مسیر است
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، اظهار کرد:جریان نخبه بررسی کننده مسائل کشور و حوزه علمیه جهتدهنده این مسیر است که در کنار هم میتوانند بسیاری از مشکلات کشور را حل کنند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم به نقل از ایسنا، حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در همایش ملی وحدت حوزه و دانشگاه که امروز، ۲۷ آذرماه در مدرسه فیضیه دارالشفا با حضور رئیس حوزههای علمیه برگزار شد، اظهار کرد: ۲۷ آذرماه روز شهادت مفتح در مقابل دانشگاه تهران است که میتوان گفت این دست شهادتها نقطه حرکت انقلاب اسلامی بود.
وی در خصوص غربی بودن نوع دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه همانند سینما آثار تمدن غربی است، قطعا این تمدن لوازم و نگاه خود را به همراه دارد که نگاه این تمدن در دانشگاه جدایی دین از سیاست و معرفت زدایی دینی است؛ دانشگاه از دل همین نگاه سکولاریسم غربی شکل گرفته است.
وی ادامه داد: در دوران پهلوی بین مبینان دین و جوانان فاصله وجود داشت، به طوری که دانشگاه که محل تربیت مدیران کشور بود، فاصله عجیبی با دین داشت اما به گفته امام خمینی (ره) انقلاب، نهضتی برای دین و عالمان ایجاد کرده است.
رستمی درباره اعتراضاتی که در سال گذشته در دانشگاهها اتفاق افتاده بود، عنوان کرد: اتفاقاتی که سال گذشته در دانشگاهها اتفاق افتاده بود، حاصل برنامهریزی و رفتار القایی جریان نفاق بوده است که ما برای حل این مسئله مبلغان دین را به دانشگاهها فرستادیم و اولین وحدت بین حوزه و دانشگاه را ایجاد کردیم.، جالب است بدانید ۷۰۰ طلبه به خوابگاهها و دانشگاهها فرستادیم که نسبت به سالهای گذشته توهین کمتر شده بود و سوالات دانشجویان هم افزایش یافته بود.
وی با اشاره به خدمات متقابلی که حوزه و دانشگاه در راستای همافزایی یکدیگر انجام دادهاند، گفت: انقلاب اسلامی زمینه خوبی برای ارتباط بین دین و دانشگاه فراهم کرده است که از ابتدای انقلاب در قالبهای مختلفی همچون تشکلهایدانشجویی شکل گرفتهاست. یکی از موثرترین اقدامات حوزه، ایجاد کانون زبان فارسی جامعهالمصطفی است که اقدامات موثری برای ترویج زبان فارسی در جهان انجام داده است.
وی ادامه داد: همچنین بزرگترین و باشکوهترین نماز جماعتها در دانشگاهها برگزار میشود و بیش از ۱۵۰۰ دفتر نهاد در دانشگاهها وجود دارد؛ گمان نکنید دانشگاه محیطی است که بتوان این جریانها را به صورت تصنعی در آن ایجاد کرد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار با سپاهیان گفتهاند، نزدیک به قله هستیم، خستگی و توقف ممنوع، چیزی که در فلسطین دیدیم، چهره پلید جریان طاغوت بود که طی این سالیان سعی داشت خود را خوب نشان دهد اما ذات و حقیقتش افشا شد؛ به طوری که در دانشگاه هاروارد دانشجویانی که خواستار توقف جنگ بودند را از دانشگاه اخراج کردند.
رستمی ادامه داد: همچنین در یک نظر سنجی ۶۷ درصد افراد زیر ۲۵ سال در آمریکا خواستار از بین رفتن اسرائیل و توقف جنگ بودند که موقعیت خیلی خوبی برای ایجاد جریان مبین دین شده است.
وی در پایان گفت: جریان نخبه بررسی کننده مسائل کشور و حوزه علمیه جهت دهنده این مسیر است که در کنار هم میتوانند بسیاری از مشکلات کشور را حل کنند.