• 1402/09/04 - 06:00
  • - تعداد بازدید : 149
  • - تعداد بازدیدکننده : 149

مطالعه و کمک گرفتن از اساتید دو عامل مهم موفقیت یک شاعر است

نویسنده کتاب ترنم عشق گفت: دو عاملی که به سرودن شعر کمک می‌کند و جزو مصالح است، مطالعه و درنهایت کمک گرفتن از یک استاد خبره است.

​​به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم فاطمه غلامین دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه قم در خصوص چاپ کتاب خود با نام ترنم عشق عنوان کرد: مجموعه اشعار ترنم عشق در سال ١٣٩٨ توسط انتشارات حوزه مشق به چاپ رسید همچنین در سال ١۴٠٠ نیز تجدید چاپ شد.

وی بیان کرد: از سال نود و هشت درزمینه شعر وارد عرصه جدیدی شدم که پیشرفت جدی حاصل شد که این پیشرفت را مدیون استاد احمد علوی هستم، ایشان از روزی که مرا به شاگردی پذیرفتند نگرشی جدید نسبت‌به شیوه نویسندگی و شعر سرایی به وجود آوردند از جمله در بخش‌های نحوه درست شعرگویی، تنظیم قاعده شعری، مرتب کردن وزن‌های شعر و اصول شعر سرایی.

غلامین گفت: اکثر اشعار کتابی که به چاپ رسید مربوط به زمانی است که من با استاد علوی آشنا شدم  در ابتدای سرودن شعر به این دلیل که بیشتر اشعار سنتی از حافظ و سعدی و مولانا می‌خواندم اشعارم به این نوع گفتار نزدیک‌تر بود و زبان اشعار خیلی عامیانه نبود اما با اطلاعات جدیدی که استاد درخصوص فن شعرگویی انتقال داد درحال‌حاضر از سبک این شاعران پیروی نمی‌کنم و شعرهایم مقداری عامیانه‌تر با مفاهیم ساده شده است.

دانشجوی دانشگاه قم اضافه: درحال‌حاضر هم سلیقه و علاقه مخاطب امروز به شکلی است که این‌گونه اشعار را بهتر می پسندد عمده اشعار من در قالب غزل هستند اما مثنوی و تک مصراع هایی نیز سروده‌ام که خودم علاقه زیادی به آن‌ها دارم.

غلامین افزود: ترنم عشق اولین کتابی است که از من چاپ شد و مقدمه‌ای برای شروع کارم است در خصوص قالب اشعار کتاب باید اشاره کرد که از تمامی موضوعات و قالب‌ها از جمله غزل، مثنوی و تک بیت و همچنین متون دلنوشته استفاده شده است.

وی گفت: دوست داشتم اولین کتابی که به‌عنوان مقدمه کارم است از همین چیزهای ساده و عامی باشد که من کارم را از آن‌ها آغاز کردم همچنین نام‌گذاری این اثر به این علت است که من کلا به شعر عشق می‌ورزم ازنظر من شعر وسیله‌ای برای ابراز عشق است در تمام این مدت نظر من این بود که این اسم خیلی جامع و کامل است.

دانشجوی دانشگاه قم اظهار کرد: از نظر من یکی از چیزهایی که به سرودن شعر کمک می‌کند و جزو مصالح است مطالعه مطالعه و مطالعه و درنهایت کمک گرفتن از یک استاد خبره است.

وی ادامه داد: در اولین جلسه‌ای که با استاد علوی داشتم ایشان جمله‌ای گفتند که همیشه در خاطرم خواهد ماند ایشان گفتند شعر بخارات ذهن آدم را تخلیه می‌کند درواقع باید گفت شعر گفتن و نوشتن آدم را آرام می‌کند.
غلامین اضافه کرد: لازمه شعر گفتن یک خلوت اساسی است با خویشتن، دفتر و خودکار، این قدرتی که خلوت به انسان می‌دهد باعث می‌شود اثری که خلق می‌شود یک اثر فاخر باشد.​

  • گروه خبری : پژوهش,اخبار
  • کد خبر : 830
کلمات کلیدی