کسب مقام بهترین فیلم نهمین جشنواره ملی دانشجویان امید توسط دانشجوی دانشگاه قم
اثر دانشجوی دانشگاه قم مقام بهترین فیلم صدثانیهای نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان امید را کسب کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان امید در دانشگاه خلیج فارس با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف به کار خود پایان داد.
در بخش بهترین فیلم صدثانیهای دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره به فیلم سرو ساختۀ خشایار الوندی از دانشگاه قم اهدا شد.
گفتنی است به نقل دبیرخانه نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان امید اسامی برگزیدگان به شرح زیر معرفی شدند:
در بخش فیلمنامۀ ساختهنشده، هیات داوران این بخش شامل دکتر لیلی گلهداران، داریوش غریبزاده و دکتر میترا علویطلب تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزۀ نقدی را به فردین انصاری از دانشگاه سپهر اصفهان برای فیلمنامۀ «گردش» اهدا کردند.
در بخش بهترین عکس موبایلی، جایزۀ اوّل به ابراهیم تجلّیزاده از دانشگاه خلیج فارس برای مجموعۀ عکسهایش رسید، جایزۀ دوم به نیلوفر مردیها از دانشگاه امیرکبیر تعلّق گرفت و پویا عسگرخانی از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جایزۀ سوم را برد.
در بخش مجموعه عکس، هیئت داوران به اتّفاق آرا تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزۀ نقدی را به مهرداد فتحی از مؤسسۀ غیرانتفاعی روزبه اهدا کرد.
در بخش عکسهای دوربینی هیئت داوران جشنواره شامل ساعد نیکذات، مهدی مقیمنژاد و یلدا معیّری بدون اعلام رتبۀ اول، دوم و سوم، سه عکس را به عنوان برگزیده اعلام کردند. در این بخش ابراهیم تجلّیزاده از دانشگاه خلیج فارس، احسان نورتقانی از دانشگاه هنر اصفهان و پگاه پوراسمعیلی از دانشگاه هنر شیراز برندۀ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزۀ نقدی شدند.
در بخش بهترین فیلم انیمیشن با تقدیر از کلاف ساختۀ ملیحه غلامزاده، دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره به انیمیشن کاکایی ساختۀ زهرا ملایری از دانشگاه سوره اهدا شد.
در بخش بهترین فیلم مستند، دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره به فیلم آشو ساختۀ جعفر نجفی از دانشگاه علمی کاربردی واحد ۱۱ تهران رسید.
در بخش بهترین فیلم تجربی هیات داوران به اتّفاق آرا با تقدیر از فیلم وارونگی ساختۀ امیرحسین ریاحی از دانشگاه سپهر اصفهان دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره را به فیلم غرقاب ساختۀ مسلم آقاکوچکزاده از دانشکدۀ هنرومعماری دانشگاه آزاد اهدا کرد.
دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره برای بهترین فیلم در بخش ویژه (اعتیاد و آسیبهای اجتماعی/ زیست دانشجویی) به فیلم تأخیر ساختۀ نیما سیاوش از دانشگاه هنر اسلامی تبریز رسید.
دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره برای بهترین فیلمبرداری با تقدیر از لیلا اخباری برای فیلمبرداری فیلم چهار از پنج به امیر پورحکمت برای فیلمبرداری فیلم ناهید اهدا شد.
در بخش بهترین تدوین، دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره به پویان شعلهور برای تدوین دو فیلم گوشتتلخ و تاناکورا تعلّق گرفت.
در بخش بهترین بازیگر زن هیئت داوران با تقدیر از لعیا میرنصیری برای بازی در فیلم ناهید، دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره را به آزاده پروزین برای بازی در فیلم تأخیر اهدا کرد.
در بخش بهترین بازیگر مرد، با تقدیر از ماردین شیخمورادی بازیگر نوجوان فیلم عدن دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره به امید سلیمی برای بازی در فیلم تاناکورا اهدا شد.
در بخش بهترین فیلمنامه با تقدیر از فرید حاجی از دانشگاه علامه طباطبایی برای فیلم گوشتتلخ، هیئت داوران دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره را به محسن مهاجری برای بهترین فیلمنامه اهدا کرد.
در بخش بهترین کارگردانی با تقدیر از حامد پریزاده، میثم حسنی و امیررضا رشتی برای کارگردانی فیلم تاناکورا، دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره به فردین انصاری از دانشگاه سپهر اصفهان برای فیلم فشن تعلّق گرفت.
دیپلم افتخار، جایزهۀ نقدی و تندیس جشنواره بهترین فیلم داستانی به حامد پریزاده، میثم حسنی و امیررضا رشتی برای فیلم تاناکورا اهدا شد.
جایزۀ ویژۀ هیات داوران برای انتخاب موضوع، کارگردانی و پرداخت مناسب به فیلم ناهید ساختۀ صمد علیزاده از دانشگاه پیام نور تعلّق گرفت.
هیات داوران بخش فیلم کوتاه نهمین جشنواره ملی امید شامل دکتر احمد الستی، احسان عبدیپور، نرگس آبیار، مرتضی نجفی، پگاه آهنگرانی، مرتضی فرشباف و ماهور الوند دیپلم افتخار، جایزۀ نقدی و تندیس جشنواره را برای دستاورد فنی به طراحی صحنه، لباس و گریم فیلم فشن ساختۀ فردین انصاری از دانشگاه سپهر اصفهان اهدا کردند.