• 1399/10/16 - 09:00
  • - تعداد بازدید : 68
  • - تعداد بازدیدکننده : 68
همزمان با پانزدهم دیماه سالروز گزینش صورت پذیرفت:

تقدیر ریاست دانشگاه قم از تلاش های واحد گزینش دانشگاه قم

مدیر هسته‌ی گزینش کارکنان دانشگاه قم با تسلیت ایام سالروزشهادت سردار سلیمانی و ارتحال حضرت آیت الله مصباح ( ره )و با اشاره به 15 دیماه سالروز فرمان تشکیل گزینش توسط حضرت امام ، عنوان کرد: گزینش به صورت کلی، صلاحیت اخلاقی، سیاسی و اعتقادی افراد را بررسی می کند و براین اساس در دانشگاه قم نیز، واحد گزینش کارکنان این دانشگاه، از بدو ورود افراد به سازمان، تا مرحله رسمی قطعی، این تایید صلاحیت را در هر مرحله انجام می دهد.


سید سعید موسوی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه قم، با اشاره به اینکه براساس دستورات دینی، اعطای مسئولیت در سازمان باید همراه با شایستگی و داشتن صلاحیت در آن امر باشد، عنوان کرد: به عنوان نمونه آیه 58 سوره نساء، بر سپردن امانات به اهل آن تاکید می ورزد، که یکی از مصادیق امانت شغل و سپردن مسئولیت و سمت به کسانی است که شایستگی آن را داشته باشند.

وی افزود: در کلام حضرت علی(ع) به مالک اشتر نیز آمده که در خصوص انتخاب کارگزاران میفرمایند ، که آنان را از اهل ورع و دانش وسیاست برگزین و ... که این ها جزو مبانی است که درخصوص گزینش و سنجش صلاحیت افراد، آموزه های مهمی را تکلیف می کند؛ هر چند در همه کشورها و با هر دین و اعتقاداتی ملاک هایی برای گزینش افراد در اشتغال وجود دارد اما منابع دینی ما از این جهت بسیار جامع وغنی تر است.

مدیر هسته‌ی گزینش کارکنان دانشگاه قم در خصوص نامگذاری 15دی ماه به عنوان روزگزینش، گفت: حضرت امام خمینی(ره)، در 15 دیماه سال 1361، فرمان تاریخی مبنی بر بازنگری در قانون گزینش بر اساس معیارهای اسلامی و انقلابی را صادر فرمودند و اینکه قانونی برای این امر مهم نگاشته و تصویب شود.

وی ادامه داد: گزینش به صورت کلی، صلاحیت اخلاقی، سیاسی و اعتقادی افراد را بررسی می کند و براین اساس در دانشگاه قم نیز، واحد گزینش کارکنان این دانشگاه، از بدو ورود افراد به سازمان، تا مرحله رسمی قطعی، این مهم را انجام می دهد، و حتی افرادی که در مرحله رسمی قطعی هم باشند بازهم در تصدی مشاغل حساس، نیاز به تایید صلاحیت شغلی واحد گزینش دانشگاه خواهند داشت.

موسوی بیان کرد: گزینش بیشتر به دنبال این است که افراد صالح، متعهد و درعین حال متعبد و متخصص را شناسایی و تایید کند، چراکه این امر به دنبال خود ارتقا بهره وری سازمان را به دنبال خواهد داشت و اهداف سازمان را تحقق می بخشد.

وی تاکید کرد: هسته‌ی گزینش کارکنان دانشگاه قم گزینش کارکنان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان قم را نیز برعهده دارد و ترکیب هسته گزینش شامل: اعضای هسته ، محققین و مصاحبه گران و کارشناسان گزینش بوده که خوشبختانه امسال یکی از همکاران محترم کارشناس گزینش دانشگاه قم، به عنوان گزینش گر و محقق برتر در سطح گزینش دانشگاهای کشور برگزیده شدند.

مدیر هسته‌ی گزینش کارکنان دانشگاه قم تصریح کرد: علاوه بر موارد مذکور گزینش، رسالتی بالاتر همچون، اصلاح و ارشاد کارکنان را جهت بهبود و ارتقای کیفی سیستم دانشگاه نیز برعهده دارد؛ به این معنا که نفش گزینش باید علاوه بر اینها کمک به ترویج فرهنگ صداقت و راستگویی باشد که این خود زمینه رشد و بالندگی فردی و سازمانی خواهد بود .
موسوی عنوان کرد: به لحاظ چارتی و تشکیلاتی، گزینش دانشگاه قم، زیر مجموعه حوزه ریاست دانشگاه قم و همچنین هیئت مرکزی گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و درمراتب بالاتر از آن هیئت عالی گزینش کل کشور قرار دارد.

وی یادآور شد: قوانینی که براساس آن، دانشگاه، افراد را گزینش می کند و درنتیجه رای لازم را درخصوص آن ها صادر می کند، طبق قوانین گزینش است که درسال 1374 به تصویب مجلس رسیده و شامل 18 ماده‌ی قانونی است، البته آیین نامه اجرایی آن نیز در سال 1377 با 52 ماده و 40 تبصره به تصویب رسید که در نهایت هردو ی این قوانین و آیین نامه ها هم اکنون ملاک کار ما در گزینش است.

وی در پایان با اشاره به اینکه هرسال در 15 دیماه سالروز گزینش، هسته‌ی گزینش با ریاست محترم دانشگاه قم، جلسه ای را برگزار می کنند، بیان کرد: امسال نیز مصادف با این روز طی جلسه ای، از سوی ریاست دانشگاه قم،جناب آقای دکتر عسگر دیرباز، از تلاش های کارکنان و اعضای هسته گزینش دانشگاه قم تقدیر به عمل آمد؛ ضمن اینکه ریاست دانشگاه قم بیانات وتوصیه های شغلی را در این خصوص ابراز فرمودند که ان شالله سرلوحه‌ی کار ما قرار خواهد گرفت. و هچنین فرمایشات مقام معظم رهبری( حفظه الله) در خصوص گزینش قطعا صراط مستقیم و چراغ راه همه ی ما می باشد. والسلام

  • گروه خبری : عمومی,اخبار
  • کد خبر : 3285