دکتر سعیدی تاکید کرد؛
لزوم عملیاتی کردن مطالعات اقتصاد اسلامی با رویکرد حل مسائل جوامع اسلامی
عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: الگوهای غربی و شرقی تا کنون نتوانستند مشکلات جوامع اسلامی را حل کنند؛ لذا باید به سمت عملیاتی کردن مطالعات اقتصاد اسلامی با رویکرد حل مسائل جوامع اسلامی حرکت کرد.
دکتر شین رئیس دانشگاه اسلامی قازان؛
خواهان گسترش زبان فارسی به عنوان زبان دوم مسلمانان روسیه هستیم
رئیس دانشگاه اسلامی قازان گفت: زبان فارسی، زبان متکلمان تاتار روس در کنار عربی بود و ما از ۱۰ سال قبل شروع به جمعآوری نسخههای دستنویس نوشته شده توسط متکلمان کردیم و تحقیقات بر روی آنها شروع شد. لذا ما بسیار خواهان این هستیم که زبان فارسی بهعنوان زبان دوم برای مسلمان روسیه دوباره فعال شود و شکوه خود را بازیابد.
آیت الله اعرافی
اطلاعات در علوم اسلامی باید از حبس درآید و در قالب هوش مصنوعی استفاده شود
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور در آیین افتتاحیه نخستین اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی، نکات قابل توجهی درباره فعالیت مراکز مطالعات اسلامی ابراز کرد.
رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث؛
۴۰ترجمه جدید از قرآن با ۱۸ زبان پس از انقلاب اسلامی نشر و ارائه شده است
رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث جامعهالمصطفی گفت: پس از انقلاب ترجمه قرآن کریم به گویش های مختلف بسیار مورد توجه بود به طوری که ۴۰ ترجمه جدید از قرآن با ۱۸ زبان پس از انقلاب اسلامی نشر و ارائه شد.
رئیس دانشکده دین و رسانه؛
نقش مهم اجلاس مدیران مراکز مطالعات اسلامی در توسعه ارتباطات گسترده نهادهای علمی جهان اسلام
رئیس دانشکده دین و رسانه گفت: این همایش در حوزه دیپلماسی پژوهشی نقش بسزایی در پیشبرد اهداف تعالی اسلام دارد و میتواند نهادهای علمی جهان اسلام را به توسعه ارتباطات گسترده و شرکت در گفتگوهای کاربردی و علمی هدایت کند.
مدیر کل توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد:
استقبال گسترده از اجلاس مدیران مراکز علوم و مطالعات اسلامی/حضور ۴۰ نماینده از کشورها و مراکز دانشگاهی گوناگون در این همایش
مدیر کل توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: این دوره از اجلاس مدیران مراکز علوم و مطالعات اسلامی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است، ۴۰ نماینده از کشورهای مختلف و مراکز دانشگاهی از ۱۶ کشور از شبه قاره آسیای مرکزی، آسیای جنوب شرقی و کشورهای عربی و بیش از ۴۰ نماینده از دانشگاههای مختلف کشور، در این مراسم حضور دارند، این مراسم فرصت بسیار مناسبی جهت ظرفیتشناسی و تبدیل این فرصتها به امکان ایجاد و برقراری تعاملات مستمر است.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد:
لزوم ارائه پاسخ مناسب به نظام مسائل جهانی توسط مراکز فعال در حوزه مطالعات اسلامی
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد: اجلاس بینالمللی مدیران مراکز مطالعات اسلامی فرصتی است تا ضمن بررسی و تبادل تجربیات و دستاوردهای مراکز علمی دانشگاهی فعال در حوزه مطالعات اسلامی پاسخ مناسبی برای نظام مسائل جهانی مطرح شود.
رئیس دانشگاه اسلامی لبنان؛
تقابل تجربه های فکری، مهمترین راهکار تقویت هویت اسلامی در مواجه با چالشهای مختلف است
رئیس دانشگاه اسلامی لبنان گفت: تقابل تجربه های فکری و ارتقا سطح گفتگوهای اسلامی با تکیه بر تفکر اسلامی مهمترین راهکار تقویت هویت اسلامی در مواجه با چالشهای فرهنگی، فکری، سیاسی و اجتماعی است.
لزوم شکل گیری شبکهای از مراکز مطالعات اسلامی در جهت فهم، آموزش و تبلیغ تفکر اسلامی
رئیس دانشگاه قم شکلگیری شبکهای از مراکز مطالعات اسلامی جهت ایجاد جبههای قوی برای فهم، آموزش و تبلیغ تفکر اسلامی در دنیای معاصر را از اهداف مهم اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه مطالعات اسلامی برشمرد وگفت: مراکزی همچون مرکز پژوهشی دایرةالمعارف علوم عقلی اسلامی نیز باید در اجلاسهای بعدی با حضور مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی حضور فعال داشته باشند تا به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بتوان مجمعی بزرگ و فراگیری از مراکز علوم و مطالعات اسلامی در سراسر جهان اسلام تشکیل شود.
اجلاس مدیران مراکز علوم و مطالعات اسلامی آغاز شد
نخستین اجلاس بین المللی مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی با شعار "آموزش اسلامی تمدن ساز؛ فرصتها و ظرفیتهای همکاریهای علمی و فرهنگی" امروز ششم بهمن ماه در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد.